ZgPark - plaćanje parkirališnih karata na javnim parkiralištima

Trenutačno postoji nekoliko načina na koji je moguće plaćati parkirališne karte na javnim parkiralištima u gradu Zagrebu koristeći kreditne kartice, a ovo je službena aplikacija. Praktično je to što podržava i plaćanje karata u javnim garažama…

Matija Gračanin utorak, 2. veljače 2021. u 06:00
OSNOVNI PODACI
Naziv ZgPark
Namjena Službena aplikacija Zagreb parkinga 
Android Google Play
iOS App Store
Cijena Besplatan

Premda će mnogi za plaćanje parkirališnih karata posegnuti za aplikacijom PayDo ili se poslužiti nekom drugom aplikacijom pa čak i onima koje možda nisu očiti izbor kao što je Keks Pay, oni koji se pretežito parkiraju u Zagrebu i žele parkirališne karte plaćati kreditnom karticom, uvijek se mogu osloniti na službenu aplikaciju.

Dakle, ZgPark je službena aplikacija Zagreb parkinga koja omogućava plaćanje i nadoplatu parkirališnih karata na javnim parkiralištima, ali i u nekim javnim garažama (Rebro, Petrinjska, Langov trg, Kvaternikov trg, Gorica i Tuškanac).

Koristiti ju je jednostavno, a sve što je potrebno jest unijeti registarsku oznaku vozila, dodati željeni način plaćanja i onda parking plaćati putem aplikacije. Podržane su bankovne kartice i to Amex, Master, Maestro, Visa, Diners te prepaid plaćanje s time da na umu valja imati kako bankovnom karticom nije moguće plaćanje ispod 20 kn.

No, jednom kada je parking plaćen, aplikacija će podsjetiti da kupljena karta ističe te omogućiti njezino produljenje, a zgodno je i to što je omogućena i kupovina povlaštenih parkirnih karti.

 

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi