Draga, smanjio sam Stevea Jobsa

Samo za prave Apple fanboye kompanija Damtoys izdala je akcijsku figuricu Stevea Jobsa

Sandro Vrbanus nedjelja, 26. studenog 2017. u 13:30

Steve Jobs dobio je "počast" kakvu vjerojatno niti u najluđim snovima nije mogao očekivati. Njegov je lik ovjekovječen u obliku 30 centimetara visoke akcijske figurice koju je osmislio i proizveo proizvođač igračaka inače poznat po takvim figuricama, Damtoys.

Igračka prikazuje Stevea Jobsa u njegovom najaktivnijem razdoblju, u vrijeme kada je predstavljao iPhone i iPad, odjevenog u poznate plave traperice i sivu dolčevitu. Kako vlasnicima ne bi dosadio, ovog plastičnog Stevea moguće je postaviti u stojeći, sjedeći, ili bilo koji drugi položaj, a u setu dolazi i nekoliko kompleta izmjenjivih ruku i dodataka kao što su originalni Mac, iPad, MacBook i, naravno, crvena nagrižena jabuka – za igranje do mile volje.

 

Damtoys Legendary Inventor CELEBRITY ICON,©2017 Original Hand Sculpted Art Editions by Sid Maurer NO.DMS004 -Highly...

Posted by Damtoys on Friday, December 8, 2017

Iz Damtoysa kažu kako ovim proizvodom žele obilježiti Jobsov doprinos u razvoju i tehnološkoj transformaciji industrije računala i mobitela.

Imate li na umu nekog fanboya koji bi ovakvog malenog Stevea Jobsa imao na svom radnom stolu ili izloženog u polici – pohitajte na ovu stranicu i pripremite oko 1.250 kuna. Prednarudžbe se primaju samo do 14. prosinca, a mogući datum isporuke još uvijek nije objavljen. No, za ovakvo istinsko remek-djelo* i istinske fanove, kad god da paket stigne na kućnu adresu, vjerojatno neće biti prekasno.

*šalimo se, naravno