Ispod geekove božićne jelke

Približio nam se još jedan Božić i kraj kalendarske godine. Tradicionalno, ovo je vrijeme darivanja, ali i velikih kućnih investicija.

Bug.hr utorak, 30. studenog 2021. u 06:00

Prosinac je vrijeme najveće potrošnje, a tome uvelike pridonosi i nabavka božićnih darova. Budući da ste u duši vjerojatno ljubitelj informatičke opreme, računala i općenito tehnoloških gadgeta, sigurno vam se po glavi vrzmaju razne ideje koji tech proizvod bi bio najbolji dar za vama dragu osobu.

Protekle dvije godine su pred nas, ali i pred kompletnu IT industriju, donijele nove izazove. Proizvođači i trgovci žale se na to da trpi proizvodnja potrebnih dijelova i sirovina (primjerice, procesori), kako su prekinuti lanci opskrbe, da nabava kasni i kako, posljedično tome, ima značajno manje robe na policama u trgovinama. I redom svi domaći trgovci potvrdili su nam da je situacija upravo takva – potražnja je velika, a ponuda to u ovom trenutku ne može pratiti.

Ipak, unatoč svemu, trgovci su se nastojali pripremiti za udarni dio godine i osigurati pristojnu ponudu za potrošače željne najnovijih tech proizvoda. U suradnji s trgovcima, priredili smo i ove godine vodič za kupnju božićnih darova. Ispred vas se nalazi zajednički odabir, koji sadrži kratki opis tech proizvoda koji bi vam se mogli učiniti zanimljivima kao božićni dar. U nastavku ćete pronaći proizvode iz raznih segmenata (računala, mobiteli, periferija, gaming, business, outdoor, osobna njega), ali i iz različitih cjenovnih kategorija. Vjerujemo da će svatko za sebe pronaći ponešto zanimljivo, ili, pak, dobiti ideju za kakvu posve drugu stvarčicu slične namjene. Bilo kako bilo, želimo vam sretan Božić i uspješnu novu 2022. godinu!

► Pametna vaga

Garmin Index S2

Želite li obradovati osobu koja voli sport, brine se o sebi, nastoji se baviti fizičkom aktivnošću i održavati zdravu tjelesnu težinu, a još k tome voli i tehnologiju – postoje super gadgeti, kao stvoreni upravo za nju. Jeste li znali da i vaga može biti pametna? Garmin Index S2 vaga je koja prikuplja sve važne statističke podatke o vama (masu, udio masti, mišića, kosti i vode, trend kretanja mase, itd.) te ih nakon povezivanja na Wi-Fi, sinkronizira unutar mobilne aplikacije Garmin Connect. Vaga može biti i obiteljski gadget – u njoj se može pohraniti do 16 različitih korisničkih profila te svatko može pratiti svoje podatke i trendove te se tako aktivno brinuti o svojem zdravlju.

1190 kn @ Garmin.com
 

► Pisač

Canon Selphy Square QX10

Selphy Square sjajan je mali pisač za kreativni ispis fotografija i pravi dar za Instagram generaciju. Ovim uređajem možete otiskivati bogate, detaljne, kvadratne fotografije dimenzija 68 x 68 mm izravno s pametnog telefona, preko Wi-Fi mreže, uz dodavanje kreativnih detalja poput pečata, filtara, obruba, teksta, mreža i rasporeda. Kvaliteta otiska s bogatim, živopisnim bojama i detaljima, čuva vaše uspomene do 100 godina, a pisač se lako prenosi zato što radi preko baterijskog napajanja. Želite li darovati nešto zaista originalno osobi koja "visi" po Instagramu i sličnim mrežama, Selphy Square izvrstan je odabir, a dolazi u četiri različite boje – crna, bijela, roza i plava.

1299 kn @ Canon.hr
 

► Gaming headset

White Shark GH-1841 Lion

Slušalice White Shark GH-1841 Lion lijepo su dizajnirane i udobne za nošenje. Dolaze u crno-srebrnoj varijanti, s plavim osvjetljenjem, a imaju fleksibilan i pomičan držač glave za prilagodbu i dugotrajnije korištenje. Dva zvučnika od 50 mm obložena su jastučićima od umjetne kože, pružaju vrhunski stereo zvuk, osjetljivosti 102 dB ± 3 dB, a tu je i fleksibilan mikrofon za komunikaciju s drugim gejmerima. Slušalice se spajaju na računalo, Mac ili PS4 konzolu USB kabelom duljine 2,2 m, koji je pleteni i izuzetno savitljiv. Planirate li nekome za Božić pokloniti gaming headset, a pritom ne želite potrošiti puno novca, ovo bi mogao biti izvrstan odabir.

269 kn @ Šmit Electronic
 

► Robusni smartfon

CAT S42H+

Koliko puta vam je mobitel pao na pod, u vodu, doživio oštećenja, lomove? Koliko puta ste ga morali zamijeniti zbog nezgode? Možda je vrijeme da to promijenite nabavkom robusnog mobilnog telefona otpornog na udarce, prašinu, tekućinu i kemikalije. Osim svega navedenog u vidu IP68 i IP69 standarda, CAT S42H+ ima i antibakterijski premaz (oznaka H+ odnosi se na tzv. Hygiene Plus inovaciju), stoga se ne trebate bojati niti prijenosa zaraze putem mobitela. Osim navedenih karakteristika, CAT S42H+ ima 5,5-inčni zaslon HD+ razlučivosti, 32 GB interne memorije i 3 GB RAM-a, kamere razlučivosti 13 MP i 5 MP te bateriju kapaciteta 4200 mAh.

2199 kn @ eKupi
 

► Gaming miš

Trust GXT 922W Ybar

Za kvalitetnog gaming miša nije uvijek nužno izdvojiti mnogo novca. Postoje i tzv. budget gaming miševi koji nude izvrsne performanse, a ne koštaju bogatstvo. Trust je poznat prema svojoj periferiji izvrsnog omjera cijene i kvalitete, a od toga ne odskače ni miš GXT 922W Ybar. Dolazi u crnoj i bijeloj varijanti, s RGB osvjetljenjem, i 6 pristupačnih tipki. Razlučivost je moguće podesiti u rangu od 200 do 7200 dpi, a teksturirane bočne strane omogućuju optimalni hvat i ergonomiju. Valja spomenuti i 2,1 m dugi pleteni kabel te priloženi softver za upravljanje postavkama miša. Gaming miš je božićni dar koji je izuzetno koristan, a neće vam iz džepa izbiti bogatstvo.

159 kn @ Bazzar.hr
 

► Aparat za brijanje

Panasonic ES-LV67

Idealni božićni dar za svakog muškarca je brijaći aparat. Recite zbogom jednokratnim britvicama i iritaciji kože. Tko jednom isproba kvalitetan brijaći aparat, ne vraća se više na staro. ES-LV67 upotrebljava responzivnu tehnologiju senzora za bradu te se prilagođava konturama lica, debljini i gustoći dlaka – sve kako bi brijanje s jedne strane bilo učinkovito, a s druge spriječilo iritaciju kože. Aparat sadrži pet oštrica za brijanje, koje se kreću u raznim smjerovima. Periv je pod vodom, a omogućuje suho i mokro brijanje. Baterija pruža 45 minuta rada bez punjenja, a u slučaju hitnosti, brzo punjenje od samo 5 minuta omogućit će jedan ciklus brijanja. Do kraja godine uređaj dolazi s 5 godina garancije uz registraciju.

1299 kn @ Panasonic.com
 

► Smartfon

Nokia X10

5G mreža nije više budućnost, već sadašnjost. Pokrivenost 5G signalom sve je raširenija, stoga je prilikom nabavke mobilnog telefona logično razmišljati o 5G modelu. Nokia X10 vrhunski je uređaj, izvrsnog omjera uloženog i dobivenog. Ima IPS zaslon dijagonale 6,67" i FHD+ razlučivosti. Qualcommov Snapdragon 480 5G procesor, OS Android 11, 128 GB interne memorije i 4 GB RAM-a jamče brz i ugodan rad, a baterija kapaciteta 4470 mAh osigurava dugo vrijeme autonomije. Stražnja četverostruka kamera sa ZEISS optikom razlučivosti 48 MP zadovoljit će i najzahtjevnije korisnike. Valja spomenuti i čak tri godine jamstva na uređaj.

2699 kn @ eKupi
 

► Party zvučnik

Panasonic SC-TMAX5

TMAX5 ostvaruje moćno duboke basove i oštar ritam, koji vam treba da biste svako mjesto pretvorili u plesni podij ili kutak za uživanje u audioknjigama ili klasičnoj glazbi – sve prema vašem izboru. Dolazi u crnoj ili zelenoj boji, a zahvaljujući dvjema ručkama, lako se prenosi iz sobe na terasu, u automobil ili do prijatelja. Ničime vas ne ograničava, jer savršeno funkcionira i kada ga, umjesto u utičnicu, spojite na vašu vanjsku prijenosnu bateriju. Štoviše, TMAX5 ima i ugrađen Qi bežični punjač, pa na njemu možete puniti svoje mobitele. Uz zvuk vrhunske kvalitete, atmosferu će dodatno podignuti i višebojno osvjetljenje koje prati ritam glazbe.

1399 kn @ Panasonic.com
 

► TWS slušalice

Technics EAH-AZ60

True wireless stereo slušalice nedavno se stekle posebnu popularnost. Diskretne su i jednostavne za korištenje, a ne trebate brinuti o zapetljanim kabelima. Uz podršku legendarne kvalitete zvuka tvrtke Technics, slušalice EAH-AZ60 donose vodeći standard u industriji u poništavanju buke. Slušalice odlikuju izuzetna udobnost i jasnoća poziva. Kvaliteti zvuka pridonose vrhunski 8 mm driveri, a uz njih, dobit ćete čak 7 različitih silikonskih nastavaka. Slušalice EAH-AZ60 spajaju se na smartfon ili računalo pomoću Bluetootha. Punjivo kućište omogućuje punjenje obje slušalice do triput, pružajući do 24 sata reprodukcije. Samo 15 min punjenja jamči 70 minuta reprodukcije glazbe.

1699 kn @ Technics

► Fotoaparat

Canon EOS M50 Mark II vlogging kit

Fotoaparati na mobitelima sve su bolji, ali ipak, i dalje ne mogu potpuno zamijeniti mogućnosti "pravih" fotoaparata, a pogotovo kada sam fotoaparat omogućuje dijeljenje sadržaja i prijenos uživo. EOS M50 Mark II pruža vam više načina za snimanje fotografija, videozapisa i prijenosa uživo, te povezivanje s pratiteljima. Senzor formata APS-C s 24,1 megapiksela daje odličnu kvalitetu slike i videosnimki. Taj komplet, osim moćnog bezrcalnog fotoaparata i objektiva raspona 15-45 mm, sadrži i mikrofon Rode Video, stalak Joby GorillaPod 1K te 32-SD karticu – sve što vam je potrebno da odmah krenete u izradu zanimljivih videoblogova. Izvedba Premium Streaming kit omogućuje vam, pak, da prenosite sadržaj uživo na društvene mreže preko live streama.

6220 kn @ Canon.hr
 

► Oralni tuš

Panasonic EW1513

Vrlo efektan dar za voljenu osobu mogao bi biti uređaj koji će značajno olakšati i unaprijediti svakodnevnu higijenu usne šupljine. Obične četkice za zube nisu više u modi – tehnologija taj posao čišćenja obavlja puno bolje. Oralni tuš Panasonic EW1513 uređaj je koji za čišćenje koristi kombinaciju ultrazvučne tehnologije i visokog pritiska vode (maksimalno 647 kPa). Uređaj ima spremnik za 200 ml vode, koji omogućuje 60 sekundi čišćenja, dok punjenje baterije traje oko sat vremena i zauzvrat daje 10-ak minuta rada. Uz ovaj oralni tuš dolaze dvije mlaznice – ultrazvučna i ortodontska. Uz malo prakse i pravilno korištenje, zubi će uvijek biti temeljito čisti. EW1513 savršena je dopuna vašoj četkici za zube.

799 kn @ Panasonic.com
 

► Bluetooth zvučnik

Marshall Emberton

Emberton je kompaktni prijenosni zvučnik s glasnim i životnim zvukom na kakav smo navikli od legendarnog Marshalla. Kad čujete kakav moćan zvuk dolazi iz ove kutijice, ostat ćete zapanjeni. Emberton koristi True Stereophonic, jedinstveni sustav višesmjernog zvuka, koji omogućuje uživanje u odličnom zvuku gdje god ga postavite. Baterija zvučnika daje 20-ak sati reprodukcije, a punjenje traje oko 3 sata. Bluetooth zvučnik idealan je božićni dar za one koji uživaju u glazbi u bilo kojem trenutku – na odmoru ili druženju, uz rad ili svakodnevne obveze. Bluetooth zvučnik praktični je gadget koji sigurno neće stajati neiskorišten.

999 kn @ Ronis
 

► Gaming headset

Logitech Gaming G335

G335 slušalice s mikrofonom udobne su i podesive, opremljene Discord-certificiranim zvukom i Lighsync RGB osvjetljenjem. Jednostavno ih je povezati na računalo, igraću konzolu ili mobilni telefon. Dolaze s podesivom trakom za lakšu raspodjelu težine i točaka pritiska. G335 vrlo su lagane slušalice, koje teže samo 240 grama. Mekani, prozračni memorijski jastučići za uši i sportski mrežasti materijal okružuju uho te pružaju pravi prijenos sile koja će slušalice čvrsto držati na mjestu. Opremljene su 40 mm neodimijskim zvučnicima, koji isporučuju svjež i jasan zvuk, a discord certifikat jamči kristalno jasnu komunikaciju sa suigračima. Tražite li izvrstan headset za gejmera, ovo je svakako prilika.

359 kn @ Links
Napomena: navedena promo cijena vrijedi od 6.12.
 

► Bežična tipkovnica

Logitech MX Keys Mini

Zaljubljenici u kompaktan minimalistički dizajn za svakodnevni rad potražit će i tipkovnicu u tom stilu. Kako kompaktna bežična tipkovnica može biti i izuzetno ugodna za rad, dokazuje Logitech MX Keys Mini. Krasi je vrhunska kvaliteta izrade, a sve njene tipke na sebi imaju sferične udubine te pružaju izuzetno iskustvo tipkanja. Bijelo pozadinsko osvjetljenje vrlo je privlačno i korisno za rad u mraku, a možete ga isključiti, čime ćete vijek baterije produljiti s 10 dana na čak 5 mjeseci. Tipkovnica dolazi u tri boje – Graphite, Pale Gray i Rose. Baterija tipkovnice napaja se preko USB-C konektora, a tipkovnicu je moguće istodobno povezati na tri uređaja. Tražite li tipkovnicu koju možete držati na radnom stolu, ali je i lako prenositi u torbi s laptopom, MX Keys Mini najbolji je izbor.

899 kn @ Links
 

► Gaming stolac

White Shark Thunderbolt

Računalo za igranje i rad dobit će sasvim novu dimenziju uparite li mu udoban stolac. White Shark THUNDERBOLT gaming je stolac koji ima LED osvjetljenje ugrađeno u sami obrub. Različiti svjetlosni efekti, kao i statične boje, mogu se postavljati i mijenjati pomoću IR daljinskog upravljača. Od ostalih specifikacija i odlika, tu je naslon podesiva nagiba, mogućnost promjene visine sjedenja, zaključavanje dodanog nagiba cijelog stolca te 2D naslon za ruke. Izrađen je od visokokvalitetnog PU materijala i spužve u naslonu i sjedištu, dok je okvir od metala, no najbolja stvar je u tome što je cijena prilično povoljna za ono što nudi.

1699 kn @ Šmit Electronic
 

► Mehanička tipkovnica

White Shark GK-2022 Shinobi

Mehanička tipkovnica postala je svojevrsni must-have, kako za gaming populaciju, tako i za svakodnevni rad. Volite li onaj zvuk i osjećaj dubine prilikom pritiska tipke, potražit ćete mehaničku tipkovnicu. White Shark Shinobi kompaktna je mehanička tipkovnica s rainbow efekt pozadinskim osvjetljenjem, čija se svjetla gase nakon jedne minute neaktivnosti, te vam neće smetati kad računalo ne koristite, a uključen je. Shinobi ima OUTEMU mehaničke plave (blue switch) prekidače te odvojivi USB-C kabel. Osim što je kompaktna, tipkovnica je izdržljiva i robusna, služit će vas iz igre u igru, i izvrstan je izbor kupujete li dar za gejmera te želite tipkovnicu s dobrim omjerom cijene i performansi.

299 kn @ Šmit Electronic
 

► Gaming zvučnici

Trust GXT 606 Javv

Komplet stereo zvučnika Trust može se pohvaliti atraktivnim kamuflažnim dizajnom te jasnim zvukom, s maksimalnom snagom od 12 W i 60 mm driverima. Posebna značajka je RGB osvjetljenje, koje obogaćuje slušanje glazbe. Osvjetljenjem se upravlja tipkom na vrhu zvučnika. Zvučnici se spajaju žično preko USB kabela za dobivanje napajanja te 3,5 mm audiokonektora za prijenos zvuka. Na prednjoj strani glavnog zvučnika nalazi se lako dostupan gumb za glasnoću, a zvučnici su opremljeni metalnom mrežicom za dodatnu zaštitu. Efektan božićni dar mogli bi biti upravo kompaktni zvučnici za PC, kao alternativa ili dodatak slušalicama.

189 kn @ Bazzar.hr
 

► Gaming tipkovnica + miš

Trust GXT 845 Tural Gaming Combo

Svi znaju da je adekvatna gaming oprema važan element za strastvene ljubitelje igara i igraćih konzola. Trustov komplet sadrži tipkovnicu i miša. Tipkovnica pune veličine ima 12 multimedijskih tipki, LED osvjetljenje u tri boje podesivog intenziteta, i bočne USB utore. Prilikom igranja možete onemogućiti Win tipku te tako spriječiti neželjeni prekid igre slučajnim pritiskom na tipku koja će pozvati Windows izbornik. S druge strane, miš sadrži 6 tipki, pozadinsko osvjetljenje i odabir razlučivosti između 1000 i 3200 dpi. Za izvrsnu cijenu dobit ćete kompletnu gaming periferiju, a voljena osoba bit će vam zahvalna na prekrasnom daru.

249 kn @ Bazzar.hr
 

► TV uređaj

Samsung 65" QN95A Neo QLED 4K Smart TV (2021)

Božić ne mora nužno biti darivanje jedne osobe. Uz zajednički dogovor, si svi zajedno u kućanstvu možete darovati novi TV uređaj. Radi se o dugoročnoj investiciji. Samsung je na tržište pustio TV uređaje sa svojom najnovijom Quantum Matrix tehnologijom i Neo Quantum 4K procesorom. Rezultat je kristalno čista 4K slika te precizna kontrola svjetla, uz sjajne detalje u najtamnijim i najsvjetlijim scenama. Što još reći o ovom uređaju? Vrhunac ponude znači i da ćete dobiti vrhunski uređaj u apsolutno svakom pogledu (slika, zvuk, pametne karakteristike, povezivost, dizajn). Izdvojili smo 65-inčni model, koji će se izvrsno uklopiti u veći dnevni boravak.

19.899 kn @ Samsung.hr
 

► Tablet

Lenovo Yoga Smart Tab

Yoga Smart Tab iz Lenova puno je više od klasičnog tableta. Radi se o središnjoj točki pametnog doma ili, pak, pametnog ureda. Yoga Smart Tab dolazi s alatom Google Assistant, koji omogućuje glasovne naredbe te ovaj tablet pretvara u sučelje za upravljanje pametnim funkcijama doma. Uređaj ima IPS zaslon full HD razlučivosti te dvostruke JBL stereo zvučnike, iz kojih izlazi izvanredan i moćan zvuk. Zahvaljujući svojem dizajnu i različitim modovima korištenja, Yoga Smart Tab ima bezbroj funkcija, i samo je na vama da ih otkrijete. Specifikacije uključuju Quad Core procesor Qualcomm Snapdragon 439, 10,1-inčni zaslon, 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije, prednju i stražnju kameru te bateriju kapaciteta 7.000 mAh.

2299 kn @ Mikronis
 

► Multifunkcijski uređaj

HP Envy 6020e

HP Envy 6020e je all-in-one kućni uređaj, namijenjen obiteljima koje ispisuju domaću zadaću, kućne uredske dokumente i fotografije. Sadrži pisač, skener i kopirku. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama (visina od samo 13 cm) i lijepom dizajnu, pisač jednostavno možete smjestiti gotovo bilo gdje u stanu ili uredu. Uređaj je mrežno poveziv, žičano i bežično, a pomoću aplikacije HP Smart, i mobilni ispis vrlo je jednostavan. Kad je u pitanju potrošni materijal, u tijeku je HP+ promocija u kojoj možete dobiti 6 mjeseci besplatne pretplate na uslugu Instant Ink, što znači 6 mjeseci besplatnog ispisa i dodatnu godinu HP-ova jamstva, a tinte će vam biti isporučivane na kućnu adresu prije nego što ih ponestane.

769 kn @ HP Brand Store
 

► Pametni sat

Garmin Forerunner 45

Pametni satovi sve su rašireniji gadget, koji rado koriste i stari i mladi. Forerunner 45 elegantan je i lagan GPS pametni sat za trčanje, opremljen svim funkcijama za trčanje koje su vam potrebne, a nosit ćete ga i danju i noću. Promjer zaslona iznosi 42 mm, a staklo na zaslonu kemijski je pojačano i vrlo čvrsto. Osim toga, zaslon je transreflektivan i jednostavno čitljiv na sunčevoj svjetlosti. Forerunner 45 je vodootporan, ima silikonsku narukvicu te sadrži mnoštvo funkcija i senzora – GPS, Glonass, Galileo, senzor za mjerenje pulsa, brzinomjer te razne funkcije za praćenje zdravlja i vježbanja. Povezuje se na pametni telefon preko Bluetootha, a sat dolazi u četiri varijante boja – crna, bijela, ljubičasta i crvena. Pametni sat svakako je vrlo lijep i vrijedan božićni dar.

999 kn @ HGSPOT
 

► Gaming stolac

Neon eSports Warrior

Neon eSports Warrior vrlo je atraktivan gaming stolac, iznimno udoban, s pomičnim naslonom za leđa i podesivim naslonima za ruke te dodatnim jastucima za leđa i vrat. Ima metalnu konstrukciju i noge, a temeljni materijal je PU koža. Privlačna crno-crvena varijanta daje mu dodatnu gejmersku notu. Osim mogućnosti promjene nagiba (naslon se može nagnuti do 180°), stolac je podesiv po visini, a maksimalna nosivost mu je 120 kg. Imate li u kući gejmera koji danima lomi leđa nepravilnim držanjem i sjedenjem za računalom, vrlo koristan božićni dar mogao bi mu biti upravo stolac. Osim toga, stolac se može koristiti i prilikom svakodnevnog rada na računalu, a lijepo će se uklopiti u bilo koju radnu sobu ili ured.

999 kn @ HGSPOT
 

► Stativ za fotoaparat

Ring Light Neon Hemera RL-21

Bavite li se fotografijom ili snimanjem videa, znate kako je rasvjeta jedan od najbitnijih elemenata o kojoj ovisi kvaliteta fotografije ili snimke. S Ring Light Neon Hemera RL-21 stativom u zatvorenom prostoru možete simulirati razne uvjete svjetlosti – (dnevne, toplije, hladnije), ovisno kakvu temperaturu snimke ili fotografije želite dobiti. Prsten promjera 54 cm sadrži 560 LED lampica, ukupne snage 60 W. Na stativ se mogu montirati do tri mobilna telefona, ili jedan fotoaparat ili videokamera na standardni navoj. Stativ je vrlo čvrst, izrađen od aluminija, a može se namještati od visine 62 cm pa sve do 165 cm. Uz stativ dolazi i daljinski upravljač.

499 kn @ HGSPOT
 

► Smartfon

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi 11 Lite 5G NE otkriva elegantnu, ali upečatljivu estetiku, te objedinjuje sve pogodnosti u ultratankom i laganom kućištu debljine od svega 6,81 mm i mase od 158 g. Dizajn je dodatno naglašen izrazito tankim okvirom ekrana te četiri moderne boje. 6,55-inčni AMOLED DotDisplay zaslon uz 10-bitnu TrueColor podršku i sustav Dolby Vision nudi živopisnu kvalitetu slike s atraktivnim bojama, nevjerojatnom svjetlinom i kontrastom. Kamera na uređaju razlučivosti 64 + 8 + 5 MP daje fotografije izvrsne kvalitete. Uređaj dolazi u tri varijante što se tiče kombinacije interne memorije i RAM-a, a ovdje izdvajamo srednju varijantu koja nudi 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

3099 kn @ Mobis.hr
 

► Soundbar

Samsung HW-Q600A 3.1ch (2021)

Svi mi koji ne živimo u dvorcu, a želimo dobar zvuk uz filmsku večer na omiljenom kauču, muku morimo s time kako dobiti kino ugođaj za što razumniju cijenu. Kao praktično rješenje Samsung je ponudio soundbarove, među kojima je i istaknuti model HW-Q600A. Imate li i Samsungov TV uređaj, dobit ćete još bolje rezultate, budući da se soundbar pomoću Q-Symphony tehnologije sinkronizira s televizorom koristeći i njegove zvučnike. Tu su i druge opcije, poput podešavanja stereo polja, upravljanja mobilnom aplikacijom i bluetooth povezivanja. Soundbar je idealan i za kućno igranje jer će doživljaj igara s popularnih konzola biti višestruko bolji. Samsungov novi soundbar idealan je dar za one koji cijene kućnu multimediju.

2599 kn @ Samsung.hr

--

Fotografije su ilustrativnog karaktera. Istaknute cijene, kao i dostupnost pojedinih proizvoda podložni su promjenama

Bug 349 prosinac 2021.