Voditeljica Bug Future Showa 2022 bit će Jelena Glišić

Najveći tehnološki show u regiji održat će se u četvrtak, 3. veljače 2022., uz besplatan live prijenos koji će trajati bez ijedne pauze od 10:00 sati, do kasne večeri... Imate li svoju ulaznicu?

Dragan Petric subota, 29. siječnja 2022. u 10:02

Odbrojavamo sitno!! Za samo nekoliko dana, devetu godinu za redom, u četvrtak 3. veljače, dogodit će se najtehnološkiji dan u godini - uz nikad bogatiji program održat će se Bug Future Show 2022! Najveći tehnološki spektakl u regiji dogodit će se kao online-only program kojeg je moguće besplatno - ali uz pozivnicu - pratiti putem platforme Entrio, s početkom u 10:00 sati, bez stajanja i bez pauze, dokle god izdržimo!

Uz moto "Unzoom Your Vision", ovogodišnji Bug Future Show 2022 proširit će horizonte, perspektivu i vidike svima koji će sudjelovati, pa tako i nama koji ga organiziramo. Imamo tako novu voditeljicu za najluđe tehnološko događanje u godini - bit će to Jelena Glišić, poznata televizijska voditeljica, te novinarka i voditeljica popularnih emisija Auto Market i Klub 7 koje možete svaki tjedan gledati na HRT-u. 

Prijenos BFS-a održat će se iz grandioznog, dosad neviđeno produciranog studija kojeg gradimo za ovogodišnje događanje u Zagrebu, a kompletan program i satnicu ovogodišnjeg Bug Future Showa možete potražiti na adresi https://bfs.bug.hr/, a ako još nemate svoju besplatnu ulaznicu, zatražiti je možete putem adrese info@bfs.bug.hr