Cooler Master za 30. godišnjicu postojanja otvorio novo sjedište u Tajvanu

Novo sjedište u Taipeiju, glavnom gradu Tajvana, omogućuje Cooler Masteru da centralizira sve svoje timove, koji će se, osim razvitka računalne periferije i komponenti, moći baviti i drugim segmentima poslovanja

Matej Markovinović četvrtak, 1. prosinca 2022. u 05:00

Povodom obilježavanja 30 godina svoga postojanja, Cooler Master ove je srijede svečano otvorio svoje novo sjedište u glavnom gradu Tajvana, Taipeiju te tako centralizirao sve svoje timove, uključujući Cooler Master Technology Inc. i Corporation.

Kako navode iz tvrtke, novo sjedište predstavlja dom za nove poslovne jedinice i timove koji razvijaju Cooler Masterovu budućnost. Osim proizvodnje računalne periferije i komponenti, tvrtka istražuje nove segmente poslovanja, poput, primjerice, obrazovanja.

„Novo sjedište je talionik iz kojeg će se izlijevati Cooler Master Academy, CMIX, CMODX, MasterRide i drugi projekti, koji će poprimati svoj oblik kako će se tvrtka razvijati“, objašnjavaju iz Cooler Mastera.

Osim što su povodom svoje 30. godišnjice postojanja otvorili novo sjedište, podsjećamo da je Cooler Master krajem listopada predstavio i limitiranu 30th Anniversary Edition liniju novih i starih popularnih proizvoda iz raznih kategorija.

Svaki slavljenički model sadržava neki dio Cooler Masterove prošlosti, uključujući prepoznatljivu brončanu i ljubičastu boju. Više o tome možete pročitati u našem tekstu na sljedećoj poveznici