Koristite li video projektor? Želite li ga osvojiti?

Video projekcija izvrsna je alternativa skupim LCD panelima - u anketi istražujemo koliko u praksi koristite tehnologiju video projekcije, a jedan od sudionika ankete osvojit će projektor za gaming i kućno kino - Optoma HD29He

Bug.hr četvrtak, 10. prosinca 2020. u 06:00

U 12. mjesecu imate priliku osvojiti izvrstan i praktičan projektor namijenjen prvenstveno za gaming i kućno kino - Optoma HD29He. Projektor dijelimo povodom novog nagradnog natječaja koji je zapakiran unutar anketnog upitnika u kojem su svi slobodni sudjelovati. Naime, ovog mjeseca istražujemo vaše navike glede korištenja kućne video projekcije.

Mnoštvo korisnika projektor vidi tek u učionicama, na poslovnim sastancima ili na javnim mjestima gdje se zajednički gleda nogometna utakmica. Međutim, malo tko zna kako su projektori vrlo praktična stvarčica upravo za dom - za bolje i ugodnije igranje popularnih gaming naslova ili gledanje omiljenih filmova na ogromnoj površini koja jednostavno može biti i bilo koji zid.

Kako biste sudjelovali u anketi, posjetite poveznicu go.bug.hr/optoma, uzmite si malo vremena i ispunite anketni upitnik kojim ćemo prikupiti dragocjene informacije. Nakon završetka istraživanja objavit ćemo skupne rezultate.

Osvojite projektor za gaming i kućno kino - Optoma HD29He

Kako bismo vas dodatno motivirali za sudjelovanje u ovom istraživanju, dijelimo i vrijednu nagradu - projektor za gaming i kućno kino Optoma HD29He. Sponzor nagradnog natječaja je AVR - Audio Video Rješenja.

Optoma HD29He je projektor kojeg krase sljedeće specifikacije:

DLP projektor, full HD 1080p razlučivost, podrška za 144 Hz sliku, MHL konekcija, 3600 ANSI lumena, kontrast 50.000 :1, format slike 16:9 (4:3, 16:10), HDMI, 3D podrška, zvučnik 5 W, jamstvo 2 godine (lampa 6 mjeseci)

Optoma HD29He projektor
Optoma HD29He projektor

Pravila sudjelovanja

Nećemo previše duljiti. Dakle, slobodno kliknite na link go.bug.hr/optoma i ispunite anketu. Međutim, da biste ušli i u konkurenciju za osvajanje Optominog projektora, trebate dati odgovor na posljednje pitanje u anketi koje je otvorenog tipa. Osim toga, u slučaju da želite sudjelovati u nagradnom natječaju, trebate ostaviti i svoje osobne podatke koji se traže na samom kraju. Dakle, anketu možete ispuniti i bez ostavljanja osobnih podataka i komentara. Vaši odgovori ući će u završni zbir, no u tom slučaju nećete imati pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju.

  • Anketni upitnik otvoren je do 31. prosinca 2020., a do istog datuma traje i mogućnost sudjelovanja u nagradnom natječaju
  • Dijelimo jednu nagradu: Optoma HD29He projektor
  • O pobjedniku će odlučiti Bugov tročlani žiri na temelju odgovora ispitanika prikupljenih u označenom nagradnom pitanju unutar anketnog upitnika
  • U konkurenciju za osvajanje nagrade ući će svi ispitanici koji do 31.12.2020. ispune anketni upitnik, napišu odgovor na označeno nagradno pitanje i upišu sve tražene osobne podatke
  • Pobjednik nagradnog natječaja bit će objavljen na Bug.hr najdalje 15 dana nakon završetka natječaja
  • Sudjelovati mogu svi, bez obzira na mjesto stanovanja, a dobitnik snosi eventualne troškove preuzimanja nagrade

Unaprijed hvala na sudjelovanju i sretno u nagradnom natječaju!