Bug Future Show 2024: bitne servisne informacije za sve posjetitelje

Jedanaesto izdanje najvećeg tehnološkog spektakla u regiji održava se 8. veljače, u Mozaik Event Centru u Zagrebu. Svim posjetiteljima savjetujemo proučiti servisne informacije u nastavku

Bug.hr srijeda, 7. veljače 2024. u 10:45

Bug Future Show 2024 održava se ovoga četvrtka, 8. veljače, pod motorom "The Sound of Infinity", uz nikad spektakularniji program i produkciju. Iz nas su vremena "hibridnih" ili online događaja, pa će BFS2024 biti moguće pratiti isključivo uživo. Samim time, a i poučeni prošlogodišnjim izdanjem, očekujemo poprilično velik interes posjetitelja i gužvu, pogotovo na početku programa. Stoga svima preporuka – pomno proučite servisne informacije u nastavku i vodite se njima, kako bi vam doživljaj spektakla bio što ugodniji.

Lokacija

Mjesto odvijanja BFS-a 2024 je Mozaik Event Centar, na adresi Slavonska avenija 6/2, Zagreb.

U okolnim kvartovima ima ponešto naplatnih i besplatnih parkirališnih mjesta, no naša je topla preporuka da dođete javnim prijevozom ili taksijem.

Ulaznice i registracija

Svoje ulaznice, vjerujemo, već imate spremne. Možete ih pokazati i na mobitelu ekipi na ulazu, gdje ćete preuzeti narukvicu kako biste mogli neometano izlaziti iz prostora i vraćati se u njega tijekom cijelog dana. Dolazite li na otvaranje i prve točke programa, planirajte svoj dolazak na lokaciju već od 9:30, kako biste izbjegli gužvu na registracijskom pultu.

Program

I ove se godine program Bug Future Showa odvija u tri paralelna "tracka", u tri dvorane unutar istog konferencijskog prostora. Najveća dvorana prima više od tisuću posjetitelja i naziva se – Glavna dvorana. Druge dvije su manje: dvorana Müller s tradicionalnim paralelnim specijaliziranim programom te dvorana .debug Future Show, u kojoj ćete moći čuti predavanja kakva obično donosimo na našoj developerskoj konferenciji u lipnju. Prolaz prema dodatnim, manjim, dvoranama bit će jasno označen iznad vrata.

Cijeli program dostupan je na webu Bug Future Showa ili putem posebne (UWA) web aplikacije, koju možete pretraživati putem preglednika, ili je instalirati na svoj uređaj, neovisno s kojeg uređaja joj pristupate.

Ostalo

Uz spektakularni ugođaj, zabavne i korisne sadržaje te tradicionalno vrhunsku atmosferu, i ove će godine na BFS-u biti podijeljeno pregršt bogatih nagrada. No, da biste ih se domogli, morat ćete biti uživo na BFS-u – stoga, pažljivo pratite program tijekom cijelog dana i čitajte Bug.hr.

Službeni hashtag Bug Future Showa 2024 na društvenim mrežama je #BFS2024