Pomoć Dječjoj bolnici Klaićeva putem Twitch platforme

Humanitarni Twitch stream za obnovu zgrade kirurgije Klaićeve bolnice odvijat će se na Twitch platformi 5. svibnja 2020. s početkom u 11 h i s trajanjem do 23 h

Bug.hr ponedjeljak, 27. travnja 2020. u 14:30

Kao što svi znamo 22. ožujka 2020. godine snažan potres je pogodio Zagreb. Veliki dio grada je oštećen, a među njim je i Klinika za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva). Nažalost, zgrada "Fisher" u kojoj su smješteni odjeli dječje kirurgije je evakuirana i zatvorena. Upravo zbog toga je streamer Hrvoje Horvat (Porta7511) pokrenuo ovu hvalevrijednu akciju zajedno s ravnateljem prof. Roićem te su odlučili organizirati humanitarni stream.

S obzirom na situaciji Covid-19 koji nas sprečava u kretanju i okupljanju organizatori su odlučili napraviti humanitaran stream na Twitch platformi, koja se u ovim okolnostima pokazuje kao najbolje rješenje. Kako bi mogli  prisustvovati humanitarnom streamu ne trebate izlaziti iz kuće. Sve što je potrebno imati kako bi pristupili stremu i sudjelovali u akciji su računalo ili mobitel te Internet veza.

Humanitarna akcija putem Twitch platforme

Prikupljena sredstva namijenjena su za obnovu oštećene zgrade Klinike za Dječje bolesti Zagreb koja je prva hrvatska ustanova koja je izlistana na Softgiving servisu koji omogućuje lagano doniranje širom svijeta.  

Hrvatski Twitch streamer Hrvoje Horvat, poznat kao ​Porta7511​, održat će u utorak 5. svibnja 2020.​ humanitarni Twitch stream s početkom u 11:00 sati. Predviđeno trajanje streama je 12 sati. ​Tijekom dana na stream će se priključiti i hrvatski tenisač Marin Čilić koji će s Hrvojem odigrati nekoliko igara i pozvati gledatelje na sudjelovanje putem donacija. Osim njega, streamu će se tijekom dana pridružiti i poznati YouTuber Marko Kofs.

Stream će biti dostupan na: www.twitch.tv/porta7511

Donacije je moguće uplatiti interaktivno tijekom samog streama preko sustava Softgiving, ili na poveznici: https://app.softgiving.com/influence/stream/mmSnzw/

Donacije se mogu uplatiti i izravno na račun Klinike za Dječje bolesti Zagreb: https://www.kdb.hr/zelite-donirati

Links će donirati IT opremu

Željeli bi sudjelovati, ali neki od pojmova kao što su stream, Sofgiving servis ili Twitch su vam nepoznanica? Ne morate brinuti oko toga, na poveznici vas čekaju svi odgovori upravo na ta pitanja:  http://porta7511.com/humanitaran-stream/

Ovoj humanitarnoj akciji priključilo se Hrvatsko Veleposlanstvo u Poljskoj te mnoge hrvatske i inozemne tvrtke. Stream je vrlo interaktivan te svi gledatelji mogu sudjelovati kroz chat u streamu. Na svakom donacijskom cilju imaju mogućnost osvojiti nešto od brojnih sponzora kao što su tipkovnice, miševi, slušalice i sl. Napraviti dobro djelo i dobiti lijepi poklon sigurno će usrećiti i ispuniti svakoga.

Na jednom od donacijskih ciljeva, prodajni lanac IT opreme Links.hr donirat će vrijednu opremu: monitor, tablet, prijenosno računalo, miš, tipkovnicu, slušalice i PlayStation dječjoj bolnici Klaićeva. Ne zaboravimo, korisnici opreme su djeca koja svoje dane provode odvojena od svojih najdražih i oprema koju će donirati pomoći će im da vrijeme prođe brže, u igri i smijehu.

Ovim putem pozivamo sve na sudjelovanje u humanitarnoj akciji. Nemojte čekati! Napravite taj korak i pomognite Klaićevoj bolnici.DLS Stereo - One savršena je baza za 2.1 audio sustav vašeg televizora

DLS FLATSUB Stereo One

550 x 165 x 300 mm, 32 Hz @-6dB, 8,5 kg, 80W za sub + 2x35W satelitsko pojačalo

3.199 3.999 kn Kupi

Zvučnici uz koje zabava nikada ne prestaje

DALI Opticon 5 Black

51 - 32,000 Hz, 30 - 150W, 88.0 dB, 891 x 195 x 310 mm, 15.6 kg

8.099 9.589 kn Kupi

Novi dizajn stereo pojačala s zaslonom za jednostavnije korištenje

VINCENT SV-121

2x80W/8 Ohm, 2 x 130W/7 Ohm output, 20Hz, 90dB, 430 x 95 x 380mm, 10kg

3.999 kn 4.999 kn Kupi