Radite pametnije, a ne napornije

Canon Smart Working Roadshow 2023, koji se u četvrtak održava u Zagrebu, izvrsna je prilika za upoznavanje s Canonovim rješenjima s jednim zajedničkim nazivnikom – Smart Working

Canon Hrvatska utorak, 21. ožujka 2023. u 13:11

Na događanjima u Sloveniji, Hrvatskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Grčkoj, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji Canon i njegovi partneri pripremit će demonstracije stvarnih scenarija o tome kako raditi pametno, poboljšati učinkovitost zaposlenika, smanjiti troškove i povećati sigurnost.

Od hibridnog do pametnog

Smart Working možemo definirati kao mješavinu onoga što nazivamo hibridnim radom iz ureda i radom na daljinu, zamijenjenim pametnim radom – radom koji se može obaviti bilo kada, bilo gdje i s bilo kojim uređajem, što omogućuje maksimalnu fleksibilnost i učinkovitost. Tri ključna područja pametnog rada su suradnja i povećana produktivnost zaposlenika, ušteda troškova i sigurnost podataka. Imajući to na umu, bio je potreban veliki pomak u razmišljanju, budući da se rad s relacije ured – dom preselio u mnogo šire područje i s tim su se pojavile potpuno nove potrebe kako bi se osigurali sigurnosni, jednostavni, transparentni i sljedivi procesi te omogućila upotreba alata za podršku.

Rješenja za specifične poslovne potrebe

Canon Smart Working Roadshow 2023 donosi nove scenarije s rješenjima za specifične poslovne potrebe. Koncept događanja je prikazati različite radne scenarije i procese u stvarnim situacijama u uredu i na udaljenim lokacijama. Na lokacijama u gradovima domaćinima nalaze se najnovija rješenja i proizvodi tvrtke Canon koji nude besprijekorno i fleksibilno radno iskustvo pružajući prednosti kao što su povećana produktivnost, ravnoteža između poslovnog i privatnog života i sigurnost.

Pametan rad usredotočen je na digitalizaciju dokumenata, obradu dokumenata i ispis. Digitalizacijom dokumenata tvrtke štede vrijeme, ubrzavaju procese, pojednostavljuju ih i poboljšavaju njihovu transparentnost te olakšavaju prijenos informacija. Na taj se način rad zaposlenika može obavljati brže, neometano i učinkovitije. Zaposlenici nisu vezani za "vrijeme i prostor", a to tvrtku pretvara u krajnje fleksibilnu organizaciju.

„U tvrtki Canon vjerujemo da su naše dugogodišnje nasljeđe u industriji i usredotočenost na pametna radna rješenja naše ključne konkurentske prednosti. Predani smo pružanju najnovijih tehnologija i alata našim klijentima koji su im potrebni za pametniji i učinkovitiji rad, bilo da su u uredu, kod kuće ili u pokretu."Angelina Vučković, Canon CEE GmbH, Predstavništvo Beograd, Country Director Canon Croatia & Area Manager B2B Adria.

Smart Working rješenja u Zagrebu

Zagrebačko izdanje Canon Smart Working Roadshowa 2023 održat će se u konferencijskom prostoru co-workinga WESPA u Green Goldu, u četvrtak, 23. ožujka 2023. u suradnji s Canonovim autoriziranim partnerom tvrtkom KSU i namijenjen je isključivo poslovnim korisnicima, uz najavu.

Tvrtke zainteresirane za posjetu roadshowu mogu kontaktirati KSU.