Samsung organizirao predstavljanje najnovije Galaxy Z serije povodom dolaska na hrvatsko tržište

Tvrtka Samsung Electronics Adriatic je dva tjedna nakon globalnog predstavljanja, organizirala svečani događaj povodom dolaska najnovije Galaxy Z serije u Hrvatsku

Bug.hr petak, 26. kolovoza 2022. u 23:18

Predstavljanje novih uređaja održano je u Hrvatskom narodnom kazalištu, a okupilo je brojne novinare, poslovne partnere i poznate osobe. Okupljeni gosti su u sklopu ovog događaja imali priliku među prvima doživjeti i isprobati  Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 preklopne telefone, zajedno s novom Galaxy Watch5 serijom pametnih satova i Galaxy Buds2 Pro bežičnih slušalica.

Pavle Zobundžija
Pavle Zobundžija

 “Veseli me što iz godine u godinu, imamo priliku prikazivati Samsung inovacije s kojima pomičemo granice u svijetu tehnologije. Kada smo predstavili prvu generaciju preklopnih pametnih telefona prije 4 godine, nismo ni sumnjali da će se s uspjehom transformirati iz pionirskog projekta u liniju uređaja za široku upotrebu među milijunima korisnika širom svijeta. Sa sigurnošću mogu reći da će i ova, četvrta generacija Galaxy Z serije nastaviti rušiti konvencije jer nudi nove, još moćnije interakcije koje unaprjeđuju svakodnevni život“, rekao je Pavle Zobundžija, direktor odjela mobilnih komunikacija, Samsung Electronics Adriatic.

Maloprodajne cijene

Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pametni telefoni će u Hrvatskoj biti dostupni od 26. kolovoza po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 8.499 HRK za Galaxy Z Flip4 te od 13.999 za Galaxy Z Fold4.

Galaxy Watch5 će biti u Hrvatskoj dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.999 HRK za Bluetooth verziju i od 2.499 HRK za LTE verziju, Galaxy Watch5 Pro po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2.999 HRK za Bluetooth verziju i od 3.499 HRK za LTE verziju, dok će Galaxy Buds2 Pro bežične slušalice biti dostupne po cijeni od 1.699 HRK.