Udruga Alumni TVZ organizira meetup za članove i sve koji podupiru njihov rad

Ideja Alumnijade, koja će se održati 29. rujna, je omogućiti stručnjacima iz informatike, računarstva, elektrotehnike, građevine, strojarstva, mehatronike, digitalne forenzike da razmjene svoja iskustva i upoznaju se s kolegama

Bug.hr četvrtak, 23. rujna 2021. u 09:03

Dolaskom rujna vratila su nam se i događanja i u metropolu. Uz koju mjeru ovdje, limitiran broj ljudi ondje ali minglanje je tu. Ponukani potrebom druženja i malo networkinga udruga Alumni TVZ odlučila je organizirati meetup svojih članova i svih koji podupiru rad te neprofitne organizacije. Udruga Alumni TVZ inače okuplja studente visokoobrazovne ustanove Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, a koji su svoje obrazovanje završili. Ideja je naravno omogućiti stručnjacima iz informatike, računarstva, elektrotehnike, građevine, strojarstva, mehatronike, digitalne forenzike da razmjene svoja iskustva i na kratkom druženju se upoznaju sa svojim kolegama te poslodavcima koji su ovaj događaja kao i uvijek do sada pozdravili.

Prva Alumnijada, kako su je popularno nazvali, održati će se u srijedu 29.9.2021. od 17 h, u sklopu Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, u naselju Voltino. Uz ukusnu hranu i piće te probranu glazbu članovi će se moći podružiti i sa predstavnicima poduzeća koji će u nekoliko iteracija tokom večeri predstaviti rad svojih poduzeća te što ih čini toliko primamljivim za sve Alumni članove u svojim redovima.

Svi studenti koji su završili TVZ mogu svoje mjesto osigurati registracijom u udruzi (koja je potpuno besplatna) te prijavom na ovu formu kako bi osigurali mjesto za svakoga.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi