Chromecast dobiva inačicu s podrškom za Bluetooth

Uoči ovogodišnje Google I/O konferencije stiže i informacija kako Google priprema novu inačicu Chromecasta koja osim podrške za Bluetooth ne donosi previše novosti u odnosu na aktualni model

Matija Pavlić nedjelja, 6. svibnja 2018. u 06:30

Googleov streaming uređaj Chromecast uskoro bi trebao dobiti novu inačicu. Prema korisniku Twittera s korisničkim imenom Roopak, nova inačica Chromecasta trebala bi donijeti podršku za Bluetooth povezivost.

U prilog toj informaciji ide Googleova navodna prijava novog uređaja američkoj regulatornoj agenciji FCC.

Što se tiče hardverskih značajki, treća generacija Chromecasta bi trebala biti gotovo identična prethodnoj generaciji. Aktualni Chromecast što se tiče povezivosti podržava Wi-Fi na frekvencijskim pojasevima od 2,4 odnosno 5 GHz, kao i Bluetooth Low Energy na 2,4 GHz. Nova inačica svemu tome dodaje podršku za standardni Bluetooth na 2,4 GHz.

Više o novom Chromecastu navjerojatnije će biti poznato nakon ovogodišnje Google I/O konferencije koja se održava od 8. svibnja do 10. svibnja.Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

Prijenosni BT zvučnik

ACOUSTIC ENERGY Aego BT2

Podržava 4.2 i APT-X nisku latenciju, USB punjač i mikrofon za “handsfree” pozive, dvostruki 2,5-inčni driveri, do 36 sati trajanja baterije, snage 40 W RMS.

1.359 kn 2.299 kn Kupi

On-ear BT slušalice

MARSHALL Major III

Legendarni Marshall zvuk s dinamičkim 40mm driverima koji su prilagođeni za poboljšani odziv basova, do 30 sati bežične reprodukcije, kontrolni gumb, odvojivi 3.5mm kabel, 20Hz-20kHz, 32 ohma.

899 kn 1.099 kn Kupi