FCC otkriva fitness narukvicu Fitbit Charge 4

Tvrtka Fitbit priprema fitness narukvicu Charge 4 koja kao novost donosi GPS povezivost, a NFC čip će sada biti dostupan i u običnoj, a ne kao do sad samo u Special Edition inačici narukvice

Matija Pavlić subota, 28. ožujka 2020. u 11:50

Fitbit sprema fitness narukvicu Charge 4, a neke od značajki otkrivaju britanska internetska trgovina MobileFun te američka agencija FCC.

Spominje se 24-satno praćenje otkucaja srca, praćenje potrošenih kalorija, automatsko prepoznavanje i praćenje aktivnosti, praćenje sna, otpornost na utjecaje vode do 50 metara dubine, sedmodnevna autonomija, prikaz notifikacija, podrška za NFC i ugrađeni GPS.

Prethodna generacije Charge fitness narukvica imala je Special Edition inačicu, a istu će imati i Charge 4, no ovaj put NFC čip će imati i obični model a ne samo Special Edition model.

Prava novost je ugrađena GPS podrška koja dosad nije postojala. Internetska stranica WinFuture nagađa kako bi se Fitbit Charge 4 narukvica na tržištu trebala pojaviti s cijenom od 149 eura što se tiče običnog modela, odnosno 169 eura što se tiče Special Edition inačice.