Procurile značajke Samsungovog Galaxy Watch Active 2 pametnog sata

Internetska stranica SamMobile donosi informacije te navodne fotografije novog Galaxy Watch Active 2 sata niti četiri mjeseca nakon dolaska prve generacije toga sata na tržište

Matija Pavlić nedjelja, 30. lipnja 2019. u 02:16

Internetska stranica SamMobile objavila je navodne fotografije i značajke Samsungova novog pametnog sata Galaxy Watch Active 2, unatoč činjenici da je originalni Galaxy Watch Active na tržištu dostupan tek četiri mjeseca.

Kada se pojavi na tržištu budući Galaxy Watch Active 2 bit će dostupan u dva različita modela, jedan samo s podrškom za Wi-Fi mreže i drugi s podrškom za 4G LTE mreže.

Oba spomenuta modela trebala bi se razlikovati i po kapacitetu baterije, osnovni Wi-Fi model trebao bi imati bateriju s kapacitetom od 237 mAh, a 4G LTE model s baterijom čiji kapacitet iznosi 340 mAh.

Oba modela imat će 1,5 GB RAM-a, 4 GB za pohranu podataka te operativni sustav Tizen uz One UI Version 1.5 inačici (prva generacija bazira se na One UI Version 1.0 sučelju). Spominje se i 40 odnosno 44-milimetarsko kućište te boje sata (srebrna, crna i zlatna).