SteelSeries predstavio ekskluzivne headsetove inspirirane Cyberpunkom 2077

SteelSeries je najavio novu limitiranu seriju Arctis bežičnih slušalica i dodataka za slušalice inspiriranih Cyberpunk 2077 igrom CD Project Reda

Matija Pavlić srijeda, 22. travnja 2020. u 19:23

Tvrtka SteelSeries također je postala dijelom kruga proizvođača koji su predstavili proizvod inspiriran Cyberpunk 2077 igrom CD Project Reda koja se na tržištu očekuje u rujnu.

SteelSeries je kao partner što se tiče zvuka najavio ekskluzivnu kolekciju bežičnih headsetova koja se sastoji od dva modela, kao i dodatke za postojeće headsetove u ponudi također inspirirane ovom igrom.

Arctis 1 Wireless za Xbox Johnny Silverhand Edition

Prve predstavljene slušalice su Arctis 1 Wireless za Xbox Johnny Silverhand Edition inspirirane likom iz igre te donosi 4 u 1 sustav, povezivost u obliku USB-C priključka (kao i obična inačica Arctis 1 Wireless) no uz novi dongle koji će igračima omogućiti jednostavnu izmjenu načina rada između Xbox One konzole i drugih uređaja koji omogućuje spajanje dodataka putem USB priključka (putem prekidača).

Zvučna komponenta posuđena je iz Arctis 9X modela, a Steelseriesova 2,4 GHz bežična tehnologija omogućiti će brz odaziv i povezivost s PC, Xbox, Switch i Android uređajima. Slušalice će se na tržištu pojaviti kasnije tokom godine u ograničenoj seriji s cijenom od 110 eura. U prodaji će se naći i obično izdanje slušalica koje neće imati Cyberpunk 2077 branding.

Arctis 1 Wireless Netrunner Edition

Druge najavljene slušalice su Arctis 1 Wireless Netrunner Edition inspirirane mogućnošću da se The Net overlaid vidi i u stvarnom svijetu. Po uzoru na Arctis 1 Wireless i ovaj model posjeduje USB-C dongle s prekidačem za izmjenu 2,4 GHz bežične povezivosti između PS4, PC, Switch i Android platformi. Dodatna fleksibilnost osigurana je putem dodatnog kabela s 3,5-milimetarskim priključkom za spajanje na Xbox kontroler ili pak neki drugi uređaj koji također ima 3,5-milimetarski ulaz. I ovaj model prodavati će se u ograničenoj seriji s cijenom od 110 eura.

Arasaka, Militech i Kang Tao Arctis Pro dodaci

Na kraju predstavljeni su i dodaci za Arctis Pro slušalice inspirirane trima frakcijama iz Night Cityja, Arasaka, Militech i Kang Tao. Dodaci su predstavljeni u obliku posebnih prekrivača za naglavni dio slušalica te magnetskih naplataka. Kompatibilni su s Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC i Arctis Pro Wireless modelima slušalica. Dodaci će se moći kupiti u ograničenoj seriji po cijeni od 35 eura (putem službene stranice SteelSeriesa).