Dobra vijest za domaće developere - Google Merchant računi podržani i u Hrvatskoj

Google je dodao našu zemlju na popis onih u kojima developeri aplikacija za Android mogu svoje uratke legalno i nesmetano prodavati putem Google Playa

Sandro Vrbanus petak, 24. svibnja 2019. u 16:10

Ovih je dana Hrvatska potiho dodana na popis zemalja u kojima je moguće aktivirati Google Merchant račun. To znači da, za razliku od do sada, developeri i kompanije sa sjedištem u Hrvatskom mogu legalno i nesmetano prodavati mobilne aplikacije putem trgovine Google Play.

Developeri i trgovci aplikacijama koji dolaze iz Hrvatske mogu, kao i njihovi kolege iz ostatka Europske unije, otvoriti Google Merchant račun i početi s prodajom. Valuta u kojoj će hrvatski developeri "surađivati" s Google Play Storeom je euro, stoji na službenim stranicama.

Do ove promjene, svi oni koji su htjeli iz Hrvatske prodavati svoje aplikacije na Googleovoj trgovini, morali su se snalaziti na razne načine, otvarati podružnice u drugim zemljama ili angažirati posrednike. Sada će developerima biti značajno olakšan pristup Play Storeu i svim prednostima koje on nudi.

Najmanji i najtanji 14" gaming prijenosnik s AMD Ryzen

165 Hz

RAZER Blade 14

Ryzen 9 5900HX, 16GB, 1000GB SSD, GeForce RTX 3070 8GB, 14" QHD 165Hz, Windows 10

17.499 kn 18.799 kn Kupi


Bežični HiFi zvučnici

AUDIOENGINE A2BT

Premium aktivni zvučnici sa stereo zvukom visoke vjernosti spajaju se sa vašom glazbom sa bilo koje aplikacije ili uređaja u sekundi. Vrhunski Bluetooth mini kućni glazbeni sustav savršen je za radnu površinu ili manje prostore.

1299 2289 Kupi

Prijenosni zvučnik

JBL GO 2 champagne

Prijenosni Bluetooth zvučnik za bežični streaming glazbe sa pametnog telefona ili tableta sa ugrađenom punjivom baterijom za do 5 sati reprodukcije, vodootpornim dizajnom i ugrađenim mikrofonom. Dolazi sa audio kabelom.

189 279 Kupi