Dobra vijest za domaće developere - Google Merchant računi podržani i u Hrvatskoj

Google je dodao našu zemlju na popis onih u kojima developeri aplikacija za Android mogu svoje uratke legalno i nesmetano prodavati putem Google Playa

Sandro Vrbanus petak, 24. svibnja 2019. u 16:10

Ovih je dana Hrvatska potiho dodana na popis zemalja u kojima je moguće aktivirati Google Merchant račun. To znači da, za razliku od do sada, developeri i kompanije sa sjedištem u Hrvatskom mogu legalno i nesmetano prodavati mobilne aplikacije putem trgovine Google Play.

Developeri i trgovci aplikacijama koji dolaze iz Hrvatske mogu, kao i njihovi kolege iz ostatka Europske unije, otvoriti Google Merchant račun i početi s prodajom. Valuta u kojoj će hrvatski developeri "surađivati" s Google Play Storeom je euro, stoji na službenim stranicama.

Do ove promjene, svi oni koji su htjeli iz Hrvatske prodavati svoje aplikacije na Googleovoj trgovini, morali su se snalaziti na razne načine, otvarati podružnice u drugim zemljama ili angažirati posrednike. Sada će developerima biti značajno olakšan pristup Play Storeu i svim prednostima koje on nudi.

📢 TOP!

TOP!

HP ponuda

Veliki izbor vrhunskih HP laptopa za igru, multimediju i rad ćekaju te u Linksu!

Od 2399 kn Kupi


Prijenosni BT zvučnik

HARMAN KARDON Citation 200

Vrhunski dizajn i sofisticiranost, HD zvuk, streaming putem WiFi ili BT veze, IPX4, do 8 sati reprodukcije, 40Hz–20kHz, 50W RMS, >80dB.

2.699 kn Kupi

Gramofon sa EBLT pogonskim remenom

REGA Planar 2

RB220 tonarma, 24 V motor niske buke i vibracija, Rega Carbon MM zvučnica, tanjur poboljšane preciznosti 'Optiwhite' 10 mm.

4.649 kn Kupi

5.2-kanalni 8K AV prijemnik

DENON AVR-S660H

Glasovna kontrola i ugrađeni HEOS®, vrhunsko 3D audio iskustvo, bežični streaming glazbe, BT, WiFi, Dolby TrueHD ili DTS-HD Master Audio 5.1 surround zvuk, podržava najnovije HDMI specifikacije.

4.549 kn Kupi