Dbrandove ploče za PlayStation 5

Dbrand se ne boji Sonyjevih prijetni tužbom zbog navodne povrede autorskih prava

Matej Markovinović subota, 13. veljače 2021. u 10:00

Tvrtka Dbrand, poznata po svojoj zaštitnoj opremi za mobitele, započela je prodaju mat crne ploče Darkplate za kućište PlayStationa 5, prenosi The Verge.

Naime, Sony je zbog prodavanja prilagođenih ploča za njihovu novu konzulu prijetio pravnim postupcima tvrtki CustomizeMyPlates, koja je onda bila primorana odustati od proizvodnje. Dbrand se toga očito ne boji, pa na stranici otvoreno izazivaju Sony, što pokazuje njihov slogan "Go ahead, sue us". 

Dbrandov Darkplate sadrži svoju verziju poznate teksture PlayStationovih ikona koje se inače nalaze na njegovom kontroleru i konzoli.

Uz Darkplate se također može naručiti i skin za srednji dio PlayStationa 5, no kad se cijene zbroje, ne ispada tako jeftino. Naime, jedan set ploča prodaje se za 49 dolara plus poštarina, a ako dodate skin za srednji dio konzole, cijena se diže na 60,95 dolara. Kako trenutno stoji na Dbrandovoj stranici, rasprodala su se već tri vala proizvoda te je dostupan za narudžbu samo onaj posljednji, za svibanj.

 

Akcija

GARMIN Fenix

Sportski sat, GPS, multisport, više modela i cijena

3099 kn 3699 kn Kupi


3-sistemski podni zvučnici

DAVIS ACOUSTICS MANI Mk2

Idealni za manje prostore i korištenje u sustavu kućnog kina zahvaljujući kompresijskoj komori. 40 -20,000 Hz, 4 ohma mini, 100 W, 92 dB.

5.399 kn 5.989 kn Kupi

Digitalno phono USB pretpojačalo

NAD PP4 C- KO

Nudi vrhunske sonične rezultate, ima mogućnost odabira MM/MC ulaza. Nova verzija AlpineSoft's VinylStudio Lite ripping softvera. Moguće povezivanje s većinom amplifiera, receivera i PC-a, SNR: 76 dB (MM); 78 dB (MC).

1.499 kn 1.799 kn Kupi