4X strategija Galactic Civilizations III besplatna na Epic Games Storeu

Od jučer do idućeg četvrtka na Epic Games Storeu igrači mogu besplatno prisvojiti odličnu SF strategiju Galactic Civilizations III koju će naslijediti avantura Relicta

Damir Radešić petak, 14. siječnja 2022. u 12:40

Dok smo posljednjih tjedana prošle godine tijekom zimske rasprodaje na Epic Games Storeu svaki dan mogli besplatno prisvojiti novu igru, završetkom iste spomenuti servis je krenuo sa starom uobičajenom rutinom tjedne podjele darova. Tako od jučer svi igrači s valjanim korisničkim računom mogu u kolekcije uvrstiti Stardockovu SF strategiju Galactic Civilizations III koja je izvorno objavljena prije gotovo sedam godina, no i dalje je zbog goleme količine sadržaja iznimno primamljiva. Naime, riječ je o 4X strategiji u kojoj svaka nova partija djeluje svježe, a vodi nas u daleku budućnost u kojoj je čovječanstvo napokon spoznalo da u svemiru nije samo, te da se usporedo s njima inteligentni život razvijao i na drugim planetima.

Osim ljudske vrste, na izbor su nam deseci različitih vanzemaljskih rasa koje izučavanjem tehnologija, dizajniranjem svemirskih brodova i kolonizacijom novih svjetova vodimo u bolje sutra. Uz stalne izazove i otkrića, diplomacija je jedan od ključnih elemenata uspjeha, pa dogovori i savezi s dobronamjernim susjedima mogu označiti prekretnicu u dugogodišnjim ratovima protiv onih kojima se iz nekog razloga ne sviđamo. Kao što smo rekli, svaka nova igra je različita od prijašnje, pa su nam prilikom kreiranja iste dostupne brojne opcije poput veličine mape, količine planeta i resursa, učestalost specijalnih događaja, broj suparničkih civilizacija i tako redom.

Da stvar bude bolja, izvorno izdanje Galactic Civilizationsa III je već odavno obogaćeno ranije zasebnim ekspanzijama Crusade i Retribution koji su u igru unijele masu novih sadržaja, kao i dodatkom Mega Events, a u lipnju prošle godine je Stardock pokrenuo program early accessa za punokrvnog nasljednika Galactic Civilizations IV koji je još uvijek u tijeku i trenutno nema informacija kada možemo očekivati finalno izdanje. Idućeg četvrtka u poslijepodnevnim satima Galactic Civilizationsa III će naslijediti avantura iz prvog lica Relicta koja se temelji na kombiniranju magnetizma i gravitacije.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Prijenosni zvučnici priznatih svjetskih brendova!

JBL, MARSHALL, HARMAN/KARDON

Ronis je dom najboljim svjetskim brendovima. Otkrij vrhunski zvuk, uvijek i svugdje. Provjeri ponudu!

Kupi

Prijenosni BT zvučnik

ACOUSTIC ENERGY Aego BT2

Podržava 4.2 i APT-X nisku latenciju, USB punjač i mikrofon za “handsfree” pozive, dvostruki 2,5-inčni driveri, do 36 sati trajanja baterije, snage 40 W RMS.

1.359 kn 2.299 kn Kupi

On-ear BT slušalice

MARSHALL Major III

Legendarni Marshall zvuk s dinamičkim 40mm driverima koji su prilagođeni za poboljšani odziv basova, do 30 sati bežične reprodukcije, kontrolni gumb, odvojivi 3.5mm kabel, 20Hz-20kHz, 32 ohma.

899 kn 1.099 kn Kupi