Crash Bandicoot N. Sane Trilogy ima novi datum izlaska

Umjesto tipičnog pomicanja datuma izlaska neke igre, ovaj ćemo platformer moći zaigrati ranije nego što je prvotno bilo rečeno

Mateja Šop petak, 11. svibnja 2018. u 06:30

Vlasnici PlayStationa 4 su krajem lipnja prošle godine dobili priliku zaigrati Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Radilo se o remasteru originalne tri igre u serijalu kojeg je Activision odlučio prodavati u jednom paketu. Kako je taj serijal oduvijek bio ekskluzivan za Sonyjeve konzole, nije se velik broj igrača nadao da će ga moći zaigrati na svojoj omiljenoj platformi.

Ipak, Activision se odlučio smilovati i napraviti portove za tri druge platforme. Verzije za PC, Xbox One i Switch najavljene su prije dva mjeseca uz objavu datuma izlaska koji je tada glasio 10. srpnja. Inače kada izdavači mijenjaju datum, obično ih pomiču unaprijed, no N. Sane Trilogy će izaći ranije nego što je bilo u planu.

Izdavač je sada rekao kako će Crash i Coco stići na spomenute platforme 29. lipnja. Većina kritičara bila je veoma zadovoljna poslom kojeg je razvojni tim Vicarious Visions odradio - nitko nije imao primjedbe na tehnički dio, no neki su ukazali na stare sustave i frustracije koje vjerni remaster nije uspio riješiti.

Activision je uz objavu novog datuma pripremio i novi, kratak trailer kojeg možete pogledati ispod teksta, a ako želite vidjeti što vas sve čeka u remasteru, detalje ćete pronaći na službenim stranicama.