Dostupna nova (treća) mapa za PUBG, uveden Event Pass i snižena cijena igre

Nakon nekoliko krugova testiranja, moguće je igrati mečeve na trećoj mapi za PlayerUnknown's Battlegrounds imena Sanhok

Mateja Šop nedjelja, 24. lipnja 2018. u 22:33

Prije dva i pol mjeseca je PUBG Corporation započeo s testiranjem treće mape za svoju popularnu Battle Royale igru, PlayerUnknown's Battlegrounds. Tada je još bila poznata kao Codename: Savage, a prekjučer je konačno izdana finalna verzija koju mogu zaigrati svi igrači koji posjeduju igru na PC-u.

Novo ime mape poznato je već neko vrijeme, a ono glasi Sanhok. Radi se o prvoj manjoj mapi, veličine 4x4 kilometara za koju razvojni tim kaže da unatoč tome borbe nisu nimalo manje intenzivne. Uz samu mapu, tim je pripremio i novu veliku zakrpu kroz koju su popravili korisničko sučelje i zvuk te ubacili novo oružje ekskluzivno za Sanhok - QBZ95. Cijeli popis promjena, uz solidnu količinu slika pronaći ćete ovdje.

Uz ovo je razvojni tim pripremio još jednu novost. Od sada svi zainteresirani igrači mogu kupiti nešto što se zove Event Pass. Prvi je, naravno, vezan uz novu mapu,pa uključuje set itema koji je tematski vezan za egzotični Sanhok, mapu koja je inspirirana otočnim državama u jugoistočnoj Aziji. Što točno dobivate ako se odlučite na kupovinu tog dodatka? Event Pass vrijedi približno četiri tjedna i uključuje na desetke misija, točnije dnevne, tjedne i one koje morate odraditi na mapi Sanhok. Njihovim uspješnim odrađivanjem i leveliranjem otključavate nagrade koje se ne mogu dijeliti ni prodavati, pa ako se imate potrebe dokazivati drugima, tim vam nudi tu opciju.

Svaki Event Pass spada zapravo u kategoriju DLC-ova i prodavat će se po cijeni od 10 eura. Ako ste zainteresirani, možete ga kupiti putem stranica na Steamu, dok je PUBG Corporation pripremio posebne stranice na kojima možete proučiti točno što možete od njega očekivati.

Za kraj ćemo spomenuti kako se PUBG po prvi puta od izlaska krajem ožujka prošle godine prodaje po nižoj cijeni. Do kraja ljetne rasprodaje na Steamu možete igru kupiti po 33 posto nižoj cijeni, odnosno 19,99 eura. Popust vrijedi do 5. srpnja, pa stignete još razmisliti želite li uskočiti u ovaj kompetitivni svijet. Sve drugo što vas možda zanima o tom velikom hitu pronaći ćete na službenim stranicama.