Uskoro počinje testiranje nove PUBG mape

Putem službenih stranica i Steama je PUBG Corporation rekao igračima kako će uskoro moći isprobati novu 4x4 mapu

Mateja Šop subota, 31. ožujka 2018. u 07:30

Početkom mjeseca je Brendan "PlayerUnknown" Greene na službenim stranicama za svoju umotvorinu PlayerUnknown's Battlegrounds pisao o planovima za igru u ovoj godini. Među najavljenim stvarima bila je prva manja mapa, veličine 4x4 kilometara, za koju je bilo rečeno da će je igrači moći uskoro zaigrati.

Sada su stigle nove informacije. Prva je da je mapa dobila ime koje glasi Codename: Savage, a druga je da će testiranje započeti idućeg tjedna. Vijesti stižu putem Steama i službenih PUBG stranica, a evo što kažu:

"Ako ste pratili što se događa s PUBG-jem mogli ste već vidjeti nekoliko slika i kratak video o nadolazećoj 4x4 mapi. Obećali smo vam da ćete je dobiti priliku isprobati u uskoro i to ćemo obećanje sada i ispuniti. Od alfa testiranja nismo izdali sadržaj koji je bio u ovako ranoj fazi razvoja, a sada to radimo jer želimo vaše povratne informacije što ranije kako bismo nastavili s razvojem u pravom smjeru."

Upravo zbog toga što je mapa tek u razvoju će prvi test biti kraći, kako bi razvojni tim bio siguran da ništa nije "previše potrgano". Prvi test započinje 3. travnja u ranojutarnjim satima kod nas i trajat će do 5. travnja u 13 sati po lokalnome vremenu. 

Tim je za kraj rekao da će u ponedjeljak objaviti više detalja o tome kako ćete moći sudjelovati u testu, a kako biste povećali svoje šanse za dobiti ključ predlažu praćenje društvenih mreža na kojima će najprije objaviti informacije. Ako to već ne radite, zaputite se na Twitter ili Facebook kako biste bili u toku.