Epic Games Store besplatno dijeli Model Builder i Soulstice

Kao i svakog četvrtka, Epic Games Store je osvježio ponudu besplatnih igara zanimljivim Model Builderom i akcijom nabijenim Soulsticeom koji se dijele u narednih tjedan dana

Damir Radešić petak, 29. rujna 2023. u 10:45

Svakog četvrtka Epic Games Store obnovi ponudu tjednih besplatnih igara koje svi s aktivnim korisničkim računima mogu uvrstiti u kolekcije. Ovaj put je red došao na Soulstice i Model Builder, naslov koji će biti zanimljiv igračima koji su se oduvijek željeli baviti ili se bave modelarstvom/maketarstvom. Bez obzira želite li sastavljati plastične tenkove, zrakoplove, brodove, akcijske figure i koješta drugo, u ovom naslovu imate priliku izrezivati dijelove, lijepiti ih, obojati i ukrašavati brojnim dostupnim sitnicama.

Kako koji model sastavimo, otključat će se nekoliko novih, a svoje uratke možemo predstavljati i na virtualnim natjecanjima. Oni koji se vole hvaliti pred drugima mogu dodatno namještati scene i dijeliti slike na društvenim mrežama direktno iz igre. Nije baš kao da vam Jagdpanzer stoji na polici, ali u nedostatku prostora za modelarstvo u stvarnosti, Model Builder će sasvim solidno poslužiti. Druga igra koja se dijeli je Soulstice koji se pojavio prošle godine u verzijama za konzole i PC putem Steama, a od jučer je postao dostupan i na Epic Games Storeu.

Priča nas vodi u kraljevstvo Keidas napadnuto od strane brojnih čudovištima kojima na rep mogu stati sestre Briar i Lute. Briar ima nadljudsku snagu i vješta je s oružjem, dok je Lute obdarena nadnaravnim magijama i sposobnostima. Uz brzu igrivost nalik na serijal Devil May Cry, igrači kontroliraju obje junakinje simultano uz kombiniranje napada za maksimalni učinak. Po starom običaju, Model Builder i Soulstice su besplatni do četvrtka poslijepodne kada će ih zamijeniti rogue-like indie naslov Godlike Burger.