Epic Games Store dijeli Saints Row IV Re-Elected i Wildcat Gun Machine

Kao i svakog četvrtka, Epic Games Store je obnovio ponudu besplatnih tjednih igara, pa u narednih tjedan dana imamo priliku u kolekcije uvrstiti Saints Row IV Re-Elected i Wildcat Gun Machine

Damir Radešić petak, 9. prosinca 2022. u 14:45

Po ustaljenom rasporedu na kojeg su nas tijekom godina navikli, Epic Games Store je jučer u poslijepodnevnim satima omogućio igračima s aktivnim korisničkim računom uvrštavanje novih igara u kolekcije. Kao i svakog prosinca, već se naveliko priča kako će tijekom blagdana ovaj servis svaki dan nuditi po jednu igru besplatno, iako sudeći po prethodnim sličnim promocijama, neke koje su već bile darivane na ovaj način će se ponovo naći u rotaciji, no o tome više kad se pojave dodatni detalji.

Uglavnom, do idućeg četvrtka imamo priliku u kolekcije uvrstiti nešto stariji Saints Row IV Re-Elected i Wildcat Gun Machine objavljen u svibnju ove godine. Saints Row IV Re-Elected je stigao dvije godine nakon prethodnika i posljednje je izdanje u originalnoj sagi koja je počela s prvim poglavljem ovog serijala.

Kako su svakim nastavkom developeri predstavljali sve luđu igrivost, tako i Saints Row IV Re-Elected slijedi zacrtani put, te nas vodi u grad Steelport u kojem nas uz suluda oružja očekuju i nadnaravne moći naših junaka, što nimalo ne začuđuje obzirom da ćemo se sukobiti sa zlim vanzemaljcima i kojekakvim drugim čudovitima. Za kraj ćemo spomenuti kako ovo izdanje sadrži i svih 25 naknadno objavljenih dodataka.

Wildcat Gun Machine je opisan kao dungeon crawler u kojem nas očekuju "horde odvratnih mesnatih čudovišta s gomilom različitih oružja, divovski roboti i slatke mace". Uglavnom, tijekom našeg napretka ćemo imati priliku opremiti se s preko 40 različitih vrsta oružja od kojih svako dolazi s unikatnim mogućnostima, bilo da je riječ o navođenom streljivu, dalekometnim laserima ili eksplozivima koji rade veliku štetu u krugu detonacije.

Autori kažu kako sukobi nisu nasumično generirani, već posebno dizajnirani kako bi igračima pružili svojevrsne borbene zagonetke kojima ova akcijska pucačina dobiva na težini i zabavnosti.