Evil Genius 2: World Domination dobio datum izlaska

Nešto manje od četiri godine nakon što je igra najavljena, razvojni tim Rebellion objavio je datum izlaska za nastavak na zanimljivu strategiju

Mateja Šop petak, 29. siječnja 2021. u 06:00

Evil Genius, strategija u kojoj se nalazite u ulozi negativca koji želi zavladati svijetom, izašla je prije gotovo 17 godina, a razvojni tim Rebellion je prije četiri najavio da rade na nastavku. Informacije smo dobivali na kapaljku, da bi konkretan video pokazali najprije za vrijeme PC Gaming Showa koji je održao prošlog lipnja, a zatim još dva prije par mjeseci.

Za danas je Rebellion pripremio dvije stvari, novi trailer i datum izlaska. Svi koji žele započeti svoju svjetsku dominaciju moći će to napraviti od 30. ožujka. Evil Genius 2 World: Domination ćete moći zaigrati na PC-u i to putem Steama, ali zasad još ne piše po kojoj cijeni, kao što nema informacija o drugim platformama.

Što se same igre tiče, igrači će moći prijeći četiri kampanje, a u svakoj će glavnu riječ imati drugi zli genije - narcis i tiranin Max, nabildani luđak Ivan, manipulativna bivša špijunka Emma i znanstvenik-fanatik Zalika. Svoje baze moći ćete graditi na tri različita otoka od kojih svaki dolazi sa svojim izazovima, dok ćete kod izgradnje unutarnjih prostora imati veliku slobodu i velik izbor. Osim održavanja i proširivanja baze, slat ćete svoje podanike na razne lokacije diljem svijeta gdje će obavljati misije koje će vam pomoći kod upravljanja regijama i na kraju cijelim svijetom.

Razvojni tim je za kraj rekao da će u narednim tjednima otkrivati više detalja o svojoj igri, pa ako želite možete pratiti Twitter i Facebook stranice ili se pridružiti službenom Discord serveru. Sve ostalo što je tim do sada objavio možete proučiti na ovim stranicama.