It Takes Two ostvario preko milijun prodanih primjeraka

Krajem prošlog tjedna razvojni tim Hazelight Games je objavio impresivne prodajne rezultate za It Takes Two, dok autor igre kaže kako već priprema nešto što će biti još bolje

Damir Radešić ponedjeljak, 26. travnja 2021. u 12:49

Za samo par igara možemo reći da su došle tiho i ušle u legendu, a jedna od njih je svakako svježi It Takes Two koji se pojavio za PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One i PC putem Steama i Origina. Ova kooperativna avantura je naime oduševila kritičare i igrače koji su o njoj proširili glas, a sukladno tome, i prodaja se vinula u nebesa. Prije par dana razvojni tim Hazelight Games je s neskrivenim oduševljenjem objavio da su do sada prodali preko milijun primjeraka i da se trend pomame za njihovim uratkom ne smanjuje.

Nadodaju kako im takve brojke i kritike mnogo znače, a na njihovu objavu se nadovezao i njihov šef Josef Fares koji je i osmislio čitavu priču. Inače, Faresa smo počeli pratiti još od njegove prve igre Brothers: A Tale of Two Sons koja je jedina koju smo dva puta zaredom završili u jednom danu i ostavila je na nas dubok dojam, a svoje umijeće dokazao je i sa A Way Out.

Iskustvo naučeno iz spomenutih naslova Fares je primijenio na It Takes Two, a u svojem komentaru na prodajne rezultate, zaključio je kako ovi definitivno dokazuju da postoje igrači koji žele igrati isključivo kooperativne igre i ne čudi da već ima u planu nešto na tu temu. Sredinom travnja je naime izjavio kako već sada može tvrditi da će njihova naredna igra biti čak i bolja od It Takes Two i da će igrači biti oduševljeni.