Jamie Lee Curtis će voditi vjenčanje kćeri kao Jaina Proudmoore iz World of Warcrafta

Poznata glumica Jamie Lee Curtis je tijekom jučerašnje emisije Jimmy Kimmel Live objavila kako će za vjenčanje kćeri biti odjevena kao jedan od ključnih likova iz popularnog MMO-a World of Warcraft

Damir Radešić petak, 25. ožujka 2022. u 12:12

Gostujući u jučerašnjoj emisiji Jimmy Kimmel Live, glumica Jamie Lee Curtis koja se proslavila filmovima Halloween, The Fog i brojnim drugima je otkrila kako za dva mjeseca njena najmlađa kćer planira vjenčanje koje će ona sama voditi. "Bit će to cosplay vjenčanje.

To znači da će svi biti kostimirani. Odjenete se kao netko.", rekla je Curtis i nastavila da su mladenci za nju odabrali kostim Jaine Proudmoore iz neke igre u kojoj je spomenuta admiral.

Jaina Proudmoore uistinu je admiral Kul Tirasa u World of Warcraftu, u kojem je ujedno i jedan od glavnih likova od 2004. kada je isti objavljen, a moramo spomenuti i kako ovo nije prvi susret Jamie Lee Curtis i Blizzardovog megahita.

Naime, Curtis se na premijeri filma World of Warcraft pojavila kao Ork, 2015. je inkognito prisustvovala BlizzConu, a svoje znanje o ovoj igri je pokazala i u intervjuu za Video Games Live. Iako nije otkrila je li ga igrala aktivno ili samo pružala podršku svom sinu, o World of Warcraftu su svojedobno bile "ovisne" brojne druge poznate osobe, poput Vin Diesela i Mile Kunis.