Likovi iz Left 4 Deada stigli u Zombie Army 4: Dead War

Pojačanje savezničkim snagama u alternativnoj, zombijima nakrcanoj Europi 1946. predstavljaju prokušani junaci koji su svoje iskustvo stjecali u Left 4 Deadu

Damir Radešić četvrtak, 24. lipnja 2021. u 15:45

Objavljen prošle godine, Zombie Army 4: Dead War je kao i sva dosadašnja poglavlja ostvario popriličan uspjeh, a kako i dolikuje, Rebellion ga je svako malo krcao novim dodacima kojih je na Steamu previše da bismo ih pobrojali, ali ukupna im vrijednost premašuje 370 eura. Istima se jučer pridružio novi dodatak pod imenom Abbadon Asylum kao drugi nastavak trodijelne kampanje treće sezone Return to Hell. U istoj nam je zadatak progoniti i privesti pravdi Barona Umbru kao jednog od predvodnika okultnih istraživanja koja su rezultirala preokretom na samom kraju Drugog svjetskog rata kada su njemački vojnici pretvoreni u zombije preplavili Europu. Kao i ranije, novu misiju ove kampanje je moguće zaigrati kooperativno s tri prijatelja, dok kozmetičke nagrade u vidu novih odijela i opreme nisu izostavljene.

Abbadon Asylum je moguće nabaviti zasebno po cijeni od 6,99 eura dok je za vlasnike propusnice za treću sezonu besplatan. Za razliku od spomenutog, dodatak Left 4 Dead Character Pack 1 je besplatan za sve igrače, a kao što mu i samo ime govori, u svijet Zombie Armya 4 uvodi likove iz druge igre na temu zombija, Left 4 Dead. Tako ćemo od sada moći zaigrati kao Bill, Francis, Louis i Zoey, koji će svakako postati jedni od najigranijih likova, a zanimljivost je kako ovo nije njihova prva pojava u Zombie Armyu. Naime, Rebellion ih je 2015. dodao u originalni Zombie Army Trlogy zajedno s junacima Left 4 Deada 2, Coachom, Nickom, Rochelle i Ellis.