Microsoft radi na prilagođavanju popularnih videoigara za Teamse

Iako je primarno Teams platforma namijenjena za poslovne aktivnosti ili online školovanje, u Microsoftu su odlučili učiniti je i zabavnom, pa uvode - videoigre

Matej Markovinović četvrtak, 16. lipnja 2022. u 06:00
📷 Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Microsoft Teams nudi razne opcije za videokonferencije i komunikaciju, a uskoro bi mogao nuditi i videoigre.

Naime, kako doznaje The Verge, Microsoft je započeo s testiranjem igara poput Solitairea, Connecta 4 i Wordamenta unutar Teamsa, a sve sa svrhom da se poslovni kolege prije ili poslije sastanka malo opuste i zabave.

Riječ je, dakle, o videoigrama iz Microsoftove Casual Games ponude, koje će navodno poboljšati iskustvo korištenja Teamsa i čestog „sastančenja“ u hibridnom ili remote načinu rada. Tvrtka je, doduše, odbila komentirati ove glasine, pa više detalja nije poznato.

Iako su se mnogi vratili u urede i škole, Microsoft i dalje kontinuirano dodaje značajke u Teams s radom na daljinu na umu. Također, ovo testiranje videoigara potvrđuje da se žele odmaknuti od dojma da je Teams dosadna platforma namijenjena isključivo za posao ili online školovanje.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi