Ovog vikenda besplatno zaigrajte Conan Exiles i Warhammer: Vermintide 2

Ako ih do sada niste isprobali, a htjeli ste, na Steamu narednih par dana možete preuzeti i zaigrati ove dvije igre

Mateja Šop subota, 9. ožujka 2019. u 02:35

Ako su vam dojadile igre koje trenutno igrate ili možda želite isprobati nešto novo, na Steamu trenutno možete besplatno preuzeti i uskočiti u dva različita virtualna svijeta. U sklopu poznatih Free Weekend promocija možete zaigrati Conan Exiles i Warhammer: Vermintide 2.

Funcom je prvi put nakon izlaska ove survival sandbox igre smještene u svijetu poznatog barbarina odlučio igračima omogućiti da je besplatno isprobaju. Iako je igra dostupna i na konzolama, ponuda vrijedi samo za Steam verziju igre. Osim besplatnog isprobavanja, Conan Exiles će se do kraja promocije prodavati po 50 posto nižoj cijeni, odnosno 19,99 eura ako želite običnu verziju, te 41,99 eura ako želite Deluxe verziju koja uklujčuje sve dodatke koji su izašli nakon osnovne igre.

"Od Early Accessa, do izlaska konačne verzije i toga gdje smo sada, Conan Exiles je imao izuzetno putovanje i veoma smo ponosni na ovo što je postao. S neprestanom podrškom naše zajednice dobili smo priliku proširivati igru novim sadržajima, mogućnostima i poboljšanjima tehnologije i gameplayja. Uzbuđeni smo što ćemo ovog vikenda otvoriti vrata i omogućiti svim zainteresiranim igračima da vide što smo napravili", rekao je predsjednik Funcoma, Rui Casais.

Ako vas zanima ovaj tip igre, zaputite se ovdje i možete krenuti s preuzimanjem odmah. Za igranje imate naredna tri dana, dok će popusti na obje verzije trajati do 18. ožujka.

Fatshark je drugi tim koji je pripremio besplatan vikend, a njihova igra spada u kooperativno akcijsko iskustvo koje je inspiraciju potražilo u Left 4 Deadu. Warhammer: Vermintide 2 danas slavi prvi rođendan, pa je tim na slavlje pozvao sve igrače koji žele vidjeti kako izgleda ovaj krvav i mračan svijet prepun opakih beštija. Ova je igra najprije stigla na PC, zatim postala dostupna za Xbox One, a zabavi su se u prosincu prošle godine mogli pridružiti i PS4 igrači.

Kao i za Conana, i ova ponuda vrijedi samo za PC verziju igre, pa sve što morate napraviti je zaputiti se na stranice na Steamu i krenuti s preuzimanjem. U ovoj igri birati između nekoliko junaka koji imaju svoje vještine i oružja koja koriste u borbi protiv velikog broja neprijatelja, a u sklopu promocije imate pristup cijeloj igri, što znači da možete igrati koliko god želite i otkriti koji vam stil igranja najviše odgovara.

Warhammer: Vermintide 2 je od izlaska dobio dva veća dodatka i nekoliko besplatnih nadogradnji, a nedavno je Fatshark najavio i prvu veliku ekspanziju koja bi trebala stići za par mjeseci. Ako vam se igra dopadne, do 11. ožujka je možete nabaviti po 60 posto nižoj cijeni - 11,20 eura za običnu verziju, odnosno 16,80 eura za Collector's Edition.