PS Plus u siječnju daruje Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 i Axiom Verge 2

Od utorka, 3. siječnja, pretplatnici na bilo koji model PlayStation Plusa mogu u kolekcije besplatno uvrstiti tri nova naslova, Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 i Axiom Verge 2

Damir Radešić četvrtak, 29. prosinca 2022. u 13:08

Kao i krajem svakog mjeseca, Sony je otkrio novi set igara koje će pretplatnici na PS Plus moći uvrstiti u svoje kolekcije na ovom servisu. Ponuda, kao i uvijek, vrijedi za sve koji imaju aktivnu pretplatu na PlayStation Plus Essential, Extra ili Premium, a možete ih zaigrati bilo kada dokle god je ista valjana ili je naknadno obnovite.

Idući mjesec, točnije od utorka 3. siječnja, imamo priliku prisvojiti Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 i Axiom Verge 2, a valja naglasiti da još uvijek nije kasno za Divine Knockout: Founder’s Edition, Mass Effect Legendary Edition i Biomutant koji su dostupni do navedenog datuma.

Uz nadolazeći Star Wars Jedi: Survivor kojeg bismo trebali zaigrati u ožujku, Star Wars Jedi: Fallen Order predstavlja idealni način za upoznavanje s Calom Kestisom, mladim Padawanom koji uspijeva izbjeći smrt nakon zloglasne imperatorove naredbe 66, smrtne kazne za sve pripadnije reda Jedija. Kao jedan od rijetkih koji su preživjeli,

Cal se uspješno krije, sve dok nužnim korištenjem Sile ne privuče pažnju lovaca na Jedije i njegova avantura počinje. Star Wars Jedi: Fallen Order će nas tijekom kampanje uz uzbudljivu priču odvesti na nekoliko planeta uključujući mistični Dathomir, a uz red skakutanja, rješavanja raznih zagonetki i vješto režirane borbe, zabava je zagarantirana. U svakom slučaju preporuka.

Fallout 76 nije najblistaviji pripadnik poznatog postapokaliptičnog serijala, tim više što je nakon izlaska s potpunim pravom dočekan "na nož" kritike i igrača. Zamišljen kao igra otvorenog svijeta u kojoj će igrači moći međusobno surađivati, zbog raznih tehničkih problema, kao i nedostatka smislenih sadržaja koji bi igrače tjerali u daljnje avanture, Fallout 76 je naknadno nadograđivan nebrojenim novim mogućnostima, no fanovi serijala su i dalje vrlo podijeljeni.

Obzirom da je trenutno besplatan, ništa vas ne sprečava da ga isprobate, baš kao i Axiom Verge 2, treći naslov u siječanjskoj ponudi. Obzirom da spomenuti crpi inspiraciju iz naslova kao što su Metroid, Contra i Blaster Master, vjerujemo da će se ljubiteljima retro platformera svidjeti, tim više što je obogaćen brojnim novostima koje vidno unapređuju igrivost.