Red Dead Redemption 2 za PC dobio novi trailer uoči izlaska

Do izlaska PC verzije izvrsno ocijenjene Rockstarove igre ima manje od tjedan dana, pa su nas na to odlučili podsjetiti novim trailerom

Mateja Šop petak, 1. studenog 2019. u 07:00

Početkom ovog mjeseca je Rockstar Games službeno potvrdio ono čemu su se mnogi igrači nadali - PC verziju njihove kaubojske igre koja je pokupila brojne nagrade, Red Dead Redemption 2. Ovaj je akcijski vestern izašao 26. listopada prošle godine za PlayStation 4 i Xbox One, a iako prve dvije igre nisu bile dostupne za PC, ljubitelji Rockstarovih otvorenih svjetova su se svejedno nadali da će port za računala stići.

Svi koji se žele družiti s Arthurom Morganom i njegovom bandom odmetnika na Divljem zapadu koji polagano prestaje biti ono na što su kauboji navikli moći će to napraviti uskoro, a razvojni tim nas je još jednom na to odlučio podsjetiti. PC verzija igre izlazi već u utorak, 5. studenog, pa ako u veoma kratkom prikazu želite vidjeti što vas čeka i koliko dobro izgleda igra koja je i na konzolama izgledala nevjerojatno, možete pogledati novi trailer.

Unatoč tome što traje manje od minute, ima nešto spojlera, pa ako ćete u utorak prvi put uskočiti u ovu priču i ne želite o njoj ništa unaprijed znati, vjerojatno vam je bolje da ovaj trailer preskočite. Umjesto toga možete pogledati onaj koji je nedavno demonstrirao samo nove grafičke opcije i poboljšan izgled igre. O sistemskim zahtjevima smo također pisali, a najveći problem će većini vjerojatno predstavljati 150 gigabajta slobodnog prostora koje igra zahtijeva, kao i preuzimanje te količine podataka. Zbog toga je Rockstar već sada omogućio preload svima koji su odradili predbilježbe.

Već kad smo i to spomenuli, razvojni tim je još jednom podsjetio da imate još samo par dana za nabaviti igru putem njihove trgovine i osim većeg popusta na samu igru, preuzeti još dvije od šest ponuđenih igara iz njihovog kataloga besplatno. Sve detalje o PC verziji i novostima koje ona donosi, uz informacije o predbilježbama možete proučiti na ovim stranicama. Ako ne želite igru kupiti putem Rockstarove trgovine, druge opcije su vam Epic Games Store, Humble Bundle, Fanatical i Green Man Gaming, dok će Red Dead Redemption 2 na Steamu postati dostupan u prosincu. Sve drugo što vas zanima o svijetu koji vas čeka možete pronaći na službenim stranicama.