Rimac Nevera stiže u PUBG: New State

Izdavač popularnog battle royalea i nedavno osnovna kompanija Bugatti Rimac najavili su suradnju koja će rezultirati time što će Neveru moći "provozati" igrači novog PUBG-a

Sandro Vrbanus petak, 7. siječnja 2022. u 10:35

Izdavač igara koji stoji iza popularne franšize PUBG, Krafton, i domaći proizvođač automobila Bugatti Rimac, potpisali su ovoga tjedna ugovor o suradnji na novom projektu. U sklopu te suradnje najbrže ubrzavajući električni hiperautomobil na svijetu, Nevera, bit će u obliku modela prenesen u novu Kraftonovu igru za mobilne uređaje, PUBG: New State.

Hiperautomobil na bojnom polju

Rimac Nevera tako će se pridružiti nizu ekskluzivnih dodataka koje će igrači moći iskušati unutar novog PUBG-a, koristeći hrvatski hiperautomobil da bi se kretali po mapi Troi. Električna će jurilica biti pridodana igri s njezinom sljedećom nadogradnjom, već tijekom ovog mjeseca. Bit će tu vremenski ograničeni "Rimac paket", s nekoliko ekskluzivnih dodataka, uključujući i Neveru, dostupnu u pet boja.

"Vrlo smo uzbuđeni oko suradnje s jednom od najpopularnijih gaming kompanija na svijetu. Kada su nam rekli za svoj futuristički in-game koncept, bez razmišljanja je bilo jasno da se Rimac Nevera savršeno uklapa u taj oblik digitalnog okruženja. Radujemo se čitanju recenzija njihove zajednice i organiziranju online i offline aktivnosti u narednim mjesecima. Vjerujemo da će to biti uspješno dugoročno partnerstvo s izvrsnim rezultatima na obje strane", poručili su iz Rimac Automobila.

"Iznimno smo uzbuđeni objaviti svoju prvu suradnju, i zaista je čast imati Bugatti Rimac, inovativnu i ikonsku marku automobila, s nama kako bismo započeli novu godinu. Ovo je značajna suradnja za nas, a dodavanje Rimac Nevere u igru pomoći će elektrificirati zabavu, intenzitet i iskustva našim igračima", kazao je Minkyu Park, izvršni producent igre PUBG: New State.