Super Mario 3D World + Bowser's Fury dobio novi trailer

Nintendo je odlučio igračima pokazati dio onoga što ih očekuje u novim avanturama najpopularnijeg vodoinstalatera, a otkrili su i novu verziju Switch konzole

Mateja Šop utorak, 12. siječnja 2021. u 18:00

Za mjesec dana izlazi prva velika igra za Switch u 2021. godini, a Nintendo je napokon odlučio objaviti novi prikaz za Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Vlasnici njihove popularne konzole nestrpljivo čekaju konkretnu Direct prezentaciju već dugo, a barem će u veljači moći zaigrati još jedan nastavak u jednoj od najpopularnijih franšiza svih vremena.

Omiljeni debeljuco opet će posjetiti svijet koji je istražio 2013. godine u istoimenoj igri, osim što ju je Nintendo uljepšao i poboljšao za Switch, i usput dodao ekspanziju Bowser's Fury. Kao što joj ime kaže, glavni negativac u serijalu iz nekog je razloga ljut, a evo kako to izgleda:

Mario će ovog puta surađivati s Bowserovim djetetom, Bowser Juniorom koji koristi magičan kist, a još uvijek ne znamo zbog čega su ujedinili snage. Bowseru starijem svakako treba pomoć, a na vama će biti da ga smirite. Osim ekspanzije, igrači će moći koristiti brojna poznata odijela, među kojima je i jedno novo, a uz to što možete igrati sami, igra ima podršku za online i lokalne kooperativne i kompetitivne modove za četiri igrača.

Uz novosti o igri, Nintendo je predstavio i novu verziju Switch konzole inspiriranu Super Mariom:

Mario Red & Blue Edition izaći će istog dana kada i Super Mario 3D World + Bowser's Fury, 12. veljače, a svi zainteresirani igrači mogu već sada odraditi predbilježbe za obje stvari. Za više detalja o novoj verziji konzoli zaputite se na ove stranice, dok ćete sve što je objavljeno o igri pronaći ovdje. Vidjet ćemo li hoće li 2021. godina biti bolj za vlasnike ove konzole. Najavljene su nove igre u serijalima Metroid, Bayonetta i The Legend of Zelda, kao i brojne manje i veće igre drugih timova, pa se nadamo da će Nintendo uskoro podijeliti više informacija o raznim projektima.