Tvorci Hitmana predstavili novi projekt, novu James Bond igru

Kao što su već na društvenim mrežama najavili, danska ekipa IO Interactive otkrila je prve detalje o novom IP-u

Mateja Šop petak, 20. studenog 2020. u 00:11

Razvojni tim poznat po akcijskom serijalu u kojem je glavni lik ćelavi plaćeni ubojica Agent 47, IO Interactive, objavio je da rade na novom IP-u. Nakon što su raskinuli partnerstvo sa Square Enixom prije tri i pol godine, tim je zadržao prava na Hitmana i Freedom Fighters, da bi prije dvije godine počeli surađivati s Warner Bros. Interactive Entertainmentom.

Na novom projektu surađuju s MGM Grandom, a iza imena Project 007 nalazi se nova James Bond igra. Prikaz je trajao manje od minute i izgledao je ovako:

Službene stranice zasad kriju samo kratak opis koji glasi ovako: "Project 007 je nova James Bond igra na kojoj radi i koju izdaje IO Interactive. Uz potpuno novu Bond priču igrači će ući u cipele svjetski poznatog tajnog agenta kako bi zaslužili svoji 00 status. Ovo je prva priča koja će pokazati kako je James Bond postao agent kakvog danas znamo". Uz ovo stoji da tim trenutno zapošljava talentirane ljude iz raznih dijelova svijeta, a oni koji žele pratiti razvoj događanja mogu ostaviti svoju email adresu.

Dok čekamo nove detalje za James Bond projekt, moći ćemo zaigrati novu igru u serijalu Hitman koja stiže 20. siječnja 2021. godine. Hitman 3 najavljen je za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, PSVR, Xbox One i Xbox Series X/S, a PC verziju će igrači godinu dana moći nabaviti samo putem Epic Games Storea. Kao i prethodni nastavak, ni ovaj neće biti epizodičan, ali ovog puta nema multiplayer modova – Ghost mod je u potpunosti izbačen, dok je Sniper Assassin sada singleplayer. Sve ostale detalje možete potražiti na ovim stranicama.