Ubisoft najavio novi mod za Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Posljednja velika nadogradnja koju će ova akcijska pucačina dobiti obuhvaća PvPvE mod koji će svi igrači moći zaigrati besplatno

Mateja Šop četvrtak, 18. srpnja 2019. u 13:00

Prije nešto manje od dvije i pol godine izašao je Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, taktička kooperativna pucačina iz trećeg lica u kojoj su igrači posjetili izmišljenu državu kojom vlada Santa Blanca Cartel i cilj je bio dovesti ih u red. Kao što se Ubisoftu obično dogodi, prva verzija nije prošla najbolje, no od izlaska je tim nadogradnjama i dodatnim sadržajima popravio dojam i privukao solidan broj igrača.

Kako bi im se zahvalili na podršci, Ubisoft je najavio posljednju veliku besplatnu nadogradnju koja će igra dobiti. Za malo manje od tri mjeseca izlazi novi nastavak, pa će Wildlands prestati nakon ovog dobivati nove sadržaje. Putem službenih stranica stigli su detalji o novom modu zvanom Mercenaries kojeg će svi vlasnici igre moći zaigrati danas.

Radi se o PvPvE modu za osam igrača u kojem je pobjednik onaj tko prvi dođe do helikoptera i uspješno pobjegne s lokacije. Mod ima neke battle royale elemente, a tim je rekao da se vesele eksperimentaciji s ovim konceptom. Na početku svakog meča nemate nikakvu opremu na sebi, nego morate potražiti radio odašiljače kako biste suzili lokaciju na kojoj se nalazi vozilo koje će vas spasiti. Uz to, morat ćete potražiti oružja i sve ostalo što vam može dati prednost nad drugim natjecateljima.

Nakon što pronađete tri odašiljača helikopter kreće prema toj lokaciji, a kada sleti, i oni igrači koji nisu prikupili dovoljno informacija vidjet će gdje se nalazi. Pije nego što se možete u njega popeti, morat ćete neko vrijeme stajati u njegovoj blizini, a svako malo će vam se napredak spremiti ako želite pripremiti zamke za one koji dolaze. Nakon što dobijete zeleno svjetlo za uzlijetanje morate ćete se pobrinuti da u blizini helikoptera nema drugih igrača, pa strateški planirajte svoj izlaz.

Nakon što odigrate svoj prvi meč, dobit ćete Lone Wolf kostim kao nagradu, a tim je također pripremio nagrade za one koji pobjeđuju - ukupno ih ima šest, a tim je procijenio da je najvažniji Mercenary Backpack za koji će vam trebati 25 pobjeda. Osim novog moda tim je pripremio nešto ispravaka bugova, a detaljniji opis svega možete pronaći ovdje.

Ghost Recon Wildlands dostupan je za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a novi nastavak, koji se krije iza imena Ghost Recon Breakpoint, izaći će za iste te platforme 4. listopada. Sve informacije o obje igre možete proučiti na službenim stranicama, dok se trailer za novi mod i posljednju nadogradnju za ovu igru nalazi u nastavku.