Warhammer: End Times - Vermintide besplatan za igranje

Razvojni tim Fatshark objavio je kako narednih osam dana igrači putem Steama mogu besplatno igrati ovu kooperativnu akcijsku igru

Mateja Šop utorak, 17. listopada 2017. u 20:30

Akcijska igra iz prvog lica u kojoj uglavnom koristite melee oružja za tamanjenje najezde štakora u igri poznatih kao Skaven, Warhammer: End Times - Vermintide, bila je poprilično uspješna. Igra je izašla krajem listopada 2015. godine, a razvojni tim Fatshark je dodavao sadržaje putem besplatnih DLC-ova, kao i onih za koje je trebao izdvojiti dodatne novce.

Iako se Fatshark već neko vrijeme bavi izradom nastavka Vermintide II, to ne znači da su zanemarili tu prvu igru. Svi oni koji još nisu zaigrali tu kooperativnu makljažu koja podsjeća na Valveov Left 4 Dead to mogu besplatno napraviti putem Steama narednih osam dana. U akciju možete uskočiti odmah sada, a sve što vam treba je korisnički račun na Steamu.

Uz to što je igra besplatna za igranje do sljedećeg četvrtka, 26. listopada, svim onim igračima kojima se svidi što su vidjeli mogu je kupiti po 75 posto nižoj cijeni, odnosno 7 eura. Ako vas zanima što Warhammer: End Times - Vermintide pruža zaputite se ovdje za preuzimanje, a ako prije toga želite više informacija posjetite službene Wiki stranice.