Warhammer: Vermintide 2 izlazi početkom ožujka

Nezavisni razvojni tim i izdavač Fatshark je objavio kako će nastavak na popularnu kooperativnu akcijsku igru izaći za manje od mjesec dana

Mateja Šop četvrtak, 15. veljače 2018. u 20:00

Fatshark je iskoristio prijenos uživo kojeg su održali jučer na Twitch.tvu kako bi objavili datum izlaska njihove nove igre. Warhammer: Vermintide 2, nastavak na kooperativnu akcijsku igru u kojoj su se igrači borili protiv najezde dvonožnih štakora Skavena, izlazi za PC 8. ožujka.

"Budući da smo veliki ljubitelji Warhammer IP-a, uvijek smo htjeli napraviti nastavak koji će ostati vjeran predivno mračnoj atmosferi svijeta, ali koji će istovremeno igračima prezentirati nove ideje i iskustva. Nakon nekoliko godina rada konačno se možemo poveseliti što ćemo se 8. ožujka pridružiti igračima diljem svijeta u obrani Helmgarta od zla", rekao je predsjednik studija Martin Wahlund.

Uz Skavene, igrači će se u Vermintideu 2 morati boriti i protiv destruktivne armije Chaosa, a za pokušaj preživljavanja možete birati između pet različitih heroja od kojih svaki ima po tri različite klase. U odnosu na original, nova igra ima više mapa, poboljšan sustav loota, a i dalje možete igrati kao ekipa od četiri.

Iako će sada izaći samo verzija za PC, Fatshark prema i verzije za PlayStation 4 i Xbox One za koje su obećali objaviti datume izlaska uskoro. Warhammer: Vermintide 2 možete kupiti već sada putem Steama, sve detalje pronaći na službenim stranicama igre, dok se ispod teksta nalazi najnoviji trailer koji prikazuje i nešto gameplayja. Ako želite pogledati što je sve bilo rečeno za vrijeme prijenosa uživo, snimka se nalazi ovdje.