Povratak malih oglasa na Bug.hr

Dugo je izravna kupoprodaja na forumu bila omiljena zabava forumašima. Onda smo je silom prilika ukinuli i kreirali web za male oglase. Sada sve vraćama nazad na forum, u unaprijeđenoj varijanti - uz poštivanje zakonskih propisa

Miro Rosandić ponedjeljak, 12. veljače 2018. u 14:50

Kao što smo najavljivali prije par mjeseci, kada je Bug.hr dobio novu koncepciju i dizajn, umjesto daljnjeg razvoja stranica za male oglase odlučili smo mogućnost besplatne, nekomercijalne, prodaje ili kupovine vratiti na forum.

I taj dio plana je s današnjim danom dovršen – doradili smo forum na način da imate puni komoditet samostalne objave oglasa, a da opet budu i zadovoljeni svi zakonski uvjeti koje moramo poštivati kako bi uopće ovaka usluga bila dostupna našim korisnicima. To znači da se svi koji žele objaviti oglas moraju doregistrirati na forumu (upisati osobne podatke).

Grupa MALI OGLASI organizirana je kao devet podforuma, što se prema potrebi može jednostavno reorganizirati (smanjiti, povećati, drugačije organizirati).

Kako se koriste i unose mali oglasi opisano je u temi koja se nalazi na vrhu grupe podforuma za oglase.

Mali oglasi uklopljeni u forum daju veliku slobodu korisnicima (mogućnost editiranja tema, zaključavanja i sl.) i zato će svaka zloupotreba biti strogo sankcionirana od strane moderatora.