iPhone 8 Plus je prvi na AnTuTu listi najjačih mobilnih uređaja u listopadu

Listu na internetskoj stranici Antutu, koja uključuje mobilne uređaje bazirane na Androidu i iOS-u s najboljim performansama, u listopadu predvodi Appleov iPhone 8 Plus

Matija Pavlić utorak, 14. studenog 2017. u 00:48

Na AnTuTu internetskim stranicama pojavila se lista po performansama najboljih mobilnih uređaja tijekom listopada ove godine.

Ljestvica je sastavljena na temelju prosječnih performansi pojedinih pametnih telefona u određenom vremenskom razdoblju (u ovom slučaju spomenuto razdoblje od 1. do 31. listopada).

Listu u koju su uključeni svi Android i iOS uređaje u listopadu predvodi iPhone 8 Plus, nakon čega slijedi nešto manji iPhone 8,  dok se na trećem mjestu nalazi OnePlus 5.

Ukoliko se gledaju samo performanse iOS uređaja listu predvodi 12,9-inčni iPad Pro, nakon čega slijede 10,1-inčni iPad Pro te iPhone 8 Plus. Listu Android uređaja predvodi OnePlus 5, nakon čega slijede Nubia Z17S i Nubia Z17 (Nubia je brand kineske tvrtke ZTE).

Broj ostvarenih bodova za svakog od spomenutih uređaja, kao i preostale uređaje na ljestvicama možete pogledati na fotografijama uz ovaj članak.