Pretplatom na tiskano izdanje Buga - do svih premium tekstova na webu

Ponavljamo gradivo - objašnjavamo ono što već svi pretplatnici znaju ili bi barem trebali znati. A i naglašavamo - cijena pretplate se nije promijenila ni nakon uvođenja eura, pa je uz sadašnju inflaciju - nikad povoljnija!

Bug.hr nedjelja, 17. prosinca 2023. u 11:30

Ide vam na živce kada naletite na neki "zaključani" tekst s oznakom premium? Jasno vam je da se tekst nalazi iza paywalla i da bi trebalo platiti pretplatu kako bi mogli pročitati, ali niste od onih koji vole plaćati "za zrak", nešto neopipljivo...

Stoga podsjećamo, a nekome možda tek sada i otkrivamo - pretplatnicima na tiskano izdanje Buga, dostupni su svi premium tekstovi (naglašavamo ovo 'svi', što znači i iz Buga i iz Mreže, odnosno sve što je dostupno i Bug Plus i Pro pretplatnicima). Samo je potrebno prijaviti se na Bug.hr s istom mail adresom s kojom ste se pretplatili na Bug i automatski će vam sve biti dostupno.

I ono što posebno vrijedi istaknuti - iako tiskani Bug na kiosku košta 5 eura još od rujna 2022., cijene pretplate na Bug nisu se mijenjale već godinama. Pa tako, bez obzira na prelazak na euro i na dvoznamenkastu inflaciju koju smo imali (ili imamo) ove godine, cijena je još uvijek ostala ista - 267 kuna, odnosno 35,44 eura (godišnja)!

Pretplatnicima na tiskano izdanje Bug dolazi na kućnu adresu, a na webu mogu čitati sve premium tekstove, otvarati starije brojeve i pristupati arhivi (u kojoj se nalaze svi Bugovi od broja 100 do danas). A pretplatiti se može preko web-shopa ili jednostavno slanjem maila na adresu pretplata@bug.hr, sa zahtjevom za ponudu.

Naravno, tko želi proći još jeftinije, a ne zanimaju ga tekstovi i teme iz Mreže, može se pretplatiti samo na Bug Plus digitalnu pretplatu.