Trust GXT 542 Muta - Bežično igranje

M.B. srijeda, 31. svibnja 2023. u 06:00

Trustov bežični gamepad ima uobičajene sastavnice današnjih gamepadova, koje uključuju dvije analogne gljive, D-Pad (osmerosmjernu pločicu) i hrpu gumba, konkretno njih 15. Gljive su raspoređene u stilu PlayStationa. Defaultni D-Pad može se zamijeniti nekom od dvije dodatne pločice drugačijeg oblika.

Na uređaje može se povezati preko Bluetootha, preko 2,4-gigahercne RF veze uz priloženi USB prijamnik, te preko tri metara dugačkog USB-C kabela, koji ujedno može poslužiti za punjenje integrirane baterije. Kompatibilan je s Windowsima, Androidom i iOS-om, a posebno je pogodan za Nintendov Switch, zahvaljujući ugrađenom senzoru pokreta. Ima i elektromotore za vibracijski odziv.

Izrađen je od ABS plastike, a od toga 75% je reciklirana plastika. Dimenzije su mu 165 x 115 x 60 mm, a masa 220 grama. Ovaj gamepad inače postoji i u žičnoj izvedbi, pod oznakom modela GXT 541 Muta. (M.B.)

Cijena: 40 eura

Ustupio: Elipso, https://www.elipso.hr; Sancta Domenica, https://www.sancta-domenica.hr; Vacom, https://www.vacom.hr; Ronis, https://www.ronis.hr; Bazzar, https://www.bazzar.hr; Abrakadabra, https://www.abrakadabra.com

Bug 367 lipanj 2023.