AI, roboti i TikTok u turizmu – sve na jednom mjestu

Konferencija 3T (Tourism, Travel & Tech) okupit će predavače koji će govoriti o prilično raznolikim temama. Zainteresira li vas nešto od toga, na konferenciju možete doći fizički, ali i pratiti je online

Bug.hr srijeda, 2. ožujka 2022. u 08:55

Bugova konferencija 3T (Tourism, Travel & Tech) je profesionalna konferencija koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva. Peto izdanje ove konferencije zakazano je za tri tjedna, 22. ožujka.

Keynote predavanje održat će Sonja Prvan, Dizajner odgovornog turističkog iskustva. Njezino predavanje "Održivost i doživljaji kao booster turističke ponude" govorit će o socijalno i okolišno odgovornim putovanjima. Ona donose veću vidljivost i prodaju, no postavlja se pitanje – kako to postići i kome to prodati? Predavačica je posljednje 3 godine odgovorna za osmišljavanje, nadograđivanje i dizajniranje novih turističkih ponuda sa fokusom na održivost i odgovornost u agenciji Intrepid Travel.

Diplomirani psiholog, HR ekspert i doktorand Digitalne ekonomije Aco Momčilović govorit će o primjeni umjetne inteligencije, koja polako iz sektora financija, zdravstva ili vojne primjene svoj put pronalazi i prema turizmu. Koliko je turizam pogodan za AI rješenja i imamo li već sada neke dobre prakse – čut ćete u njegovom predavanju.

Na primjerima Valamara i Arena Hospitality Group prezentirano će biti rješenje robotizacije poslovnih procesa korištenjem tehnologije Robotiq.ai, a predavač će biti Marko Gudelj, doktor računalne znanosti i suosnivač tvrtke Robotiq.ai.

Kako bismo se odmaknuli od "ozbiljnih" tehnologija, imat ćemo i jednu opušteniju, ali vrlo aktualnu temu. O primjeni megapopularne društvene mreže TikTok u sektoru turizma govorit će možda i najpoznatiji domaći TikToker i jedan od deset najpopularnijih na Balkanu, 26-godišnji Dario Marčac. Povezujući TikTok s Instagramom Dario ima preko 650.000 pratitelja, objavljivanje na TikToku mu je izvor zarade, a posao mu se svakodnevno širi. "Uz pomoć kratkih videa sa sažetim informacijama, TikTok zajednica omogućuje brendovima da se predstave na iskren i zabavan način te ostvare emotivnu vezu s korisnicima", kaže Dario u najavi svojeg izlaganja.

Dario Marčac
Dario Marčac

Besplatan streaming

Ulaznice su u prodaji za fizičko sudjelovanje. Želite li, pak pratiti program putem live streaminga, moći ćete to učiniti potpuno besplatno, ali uz prethodnu prijavu. Ponovimo još jednom, datum održavanja je 22.3.2022., a lokacija je HUB385 ili online. Istaknute predavače i program možete provjeriti na ovom mjestu.

📢 5 godina jamstva

TOP!

KINGSTON

PC memorija, vanjski SSD te USB memorija prepoznate kvalitete po vrhunskim cijenama.

Od 39 kn Kupi


2-smjerni kompaktni zvučnik

FOCAL Super Bird

Zidna montaža (okomito i vertikalno), mogućnost podnog stalka, ABS kučište, 55Hz – 25kHz, 8 ohma, 15 - 150W, 90dB.

1.599 kn 1.999 kn Kupi

3-smjerni stereo zvučnici

ACOUSTIC ENERGY AE320

28 mm aluminijski visokotonac, izvrsne karakteristike disperzije zahvaljujući tehnologiji široke disperzije, 35Hz - 30kHz, 90dB, 8ohma.

12.799 kn Kupi