Direktor kompanije koja upravlja najvećom europskom mrežom influencera stiže u Zagreb

Tobias Schiwek, CEO kompanije Divimove bit će jedan od govornika na trećem izdanju konferencije Digital Shapers koja će se krajem studenog održati u Kaptol Boutique Cinema

Bug.hr petak, 18. listopada 2019. u 13:50

Divimove je vodeća europska multiplatformna mreža koja je zabilježila čak 12 milijardi pregleda na YouTubeu u prvoj polovici 2019. godine, a ima više od 300 milijuna registriranih pretplatnika kod svojih 900 influencera u Njemačkoj, Španjolskoj, Nizozemskoj Italiji, Poljskoj i Francuskoj. Direktor te kompanije Tobias Schiwek stiže na treće izdanje RTL-ove konferencije Digital Shapers gdje će među ostalim govoriti o Divimoveu i kreativnoj izvrsnosti koju isporučuju klijentima kako bi brendovi i influenceri pod njihovim okriljem rasli. Radili su tako za Ikeu, Nestle, Volkswagen, Universal, Pumu, Gillette, Hyundai i brojne druge velike kompanije. 

U svom predavanju će Schiwek poseban naglasak staviti na to kako pravilno ciljati publiku prema različitim segmentima i kako povećati doseg do ciljne skupine preko različitih platformi. Jer, kako kaže, platformi je danas više nego ikad, pa je i izbor za korisnike već i nego ikad. Danas proizvodimo za platformu koja sutra možda neće ni postojati.

"Vodi se bitka za pažnju. Oglašivači, televizijske kuće, neprofitne i nevladine udruge bore se za pozornost iznimno segmentirane publike. Više od 500 minuta video materijala se svake minute učita na YouTube. Dvije trećine korisnika interneta na svijetu koristi Facebook, ali i TikTok privlači sve više korisnika. U Njemačkoj ih je čak više od 4 milijuna. Na konferenciji Digital Shapers ćemo govoriti o tome kako vlastitim narativom i vlastitim vrijednostima doći do te segmentirane publike preko različitih platformi", najavio je Schiwek.

Digital Shapers 2019

A digitalna transformacija ključ je kontinuiranog razvoja svake organizacije. Na koji način uvođenje digitalnih tehnologija utječe na učinkovitost procesa, prihode, motivaciju i produktivnost zaposlenika, transparentnost podataka i brojne druge segmente poslovanja najbolje će objasniti upravo Schiwek i ostali domaći i strani stručnjaci koji će ove godine sudjelovati na trećem izdanju RTL-ove konferencije, Digital Shapers.

Jednodnevna konferencija kojom RTL želi ukazati na iznimnu važnost digitalizacije procesa u gospodarstvu i društvu općenito održat će se 28. studenog u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu. Ulaznice za konferenciju već su u prodaji putem sustava Entrio, a njihova early bird cijena do 1. studenog je 600 kuna. Sve informacije o konferenciji dostupne su na službenoj web stranici Digital Shapers i službenoj Facebook stranici.