Predavanja s .debuga i dalje su dostupna online

Svi koji su propustili neko od 50-ak predavanja s Bugove developerske konferencije i dalje ih mogu pogledati putem snimke na Entrio platformi

debug.hr petak, 25. lipnja 2021. u 16:05

Iako je hrvatski tehnološki spektakl godine, developerska konferencija .debug, završena prije dva tjedna, svi koji su kupili online ili offline ulaznice za nju i dalje mogu pogledati sva tada održana predavanja. Podsjetimo, na .debugu je u dva dana i u tri tracka održano preko 50 predavanja i panel rasprava, nastupilo je 70 predavača i predstavilo se 30-ak najvećih i najuspješnijih domaćih ICT kompanija.

VIDEO: .debug 2021 u 60 sekundi

Napominjemo i da su snimke svih predavanja s ovogodišnjeg .debuga i dalje dostupne, a u slučaju da ste propustili tada ugrabiti svoju ulaznicu – u ponudi putem Entria imamo i opciju za pristup snimkama svih predavanja. Snimke je moguće gledati do 15.7.2021.

Link za kupovinu pristupa snimkama je ispod ovog teksta.

.debug 2021 je održan uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma i organizacijsku suradnju Algebre, a sponzori konferencije bili su: Croatia osiguranje, FIVE, Infinum, Rimac Automobili, SofaScore, SPAN, Trikoder, Agrivi, Amodo, Barrage, CROZ, Gideon Brothers, GlobalLogic, Infobip, LAQO, LeverUP, Microblink, Nanobit, Njuškalo, Plus Hosting, Photomath, Porsche Digital Croatia, Productive, Q Agency, Serengeti i Sysbee.