Cooler Master predstavio TD500 MAX, kućište s naprednim hlađenjem

Najnovije kućište Cooler Mastera, TD500 MAX, moći će se kupiti već krajem travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 459 eura

Matej Markovinović srijeda, 27. ožujka 2024. u 18:20
TD500 MAX. 📷 Foto: Cooler Master
TD500 MAX. Foto: Cooler Master

Cooler Master ovoga je tjedna predstavio TD500 MAX, prvo ATX kućište u MAX seriji dizajnirano kako bi zadovoljilo zahtjeve entuzijasta. Radi se, naime, o kućištu koje se ponajviše ističe sveobuhvatnim rješenjem za hlađenje, koje uključuje hladnjak Atoms AIO dimenzija 360 x 38 milimetara s tri ventilatora Mobius 120P.

Osim toga, iz Cooler Mastera ističu da je kućište opremljeno njihovim specijalnim kabelskim konektorima koji pojednostavljuju proces sastavljanja i omogućuju korisnicima da postignu maksimalne performanse bez puno truda.

Također, kućište stiže s već instaliranim Cooler Masterovim napajanjem GXII 850W ATX 3.0, čiji poklopac sadržava namjensko mjesto za pohranu dodatnih vijaka, a valja napomenuti da dolazi i u ekskluzivnoj sivoj boji serije MAX.

TD500 MAX bit će dostupan za kupnju već krajem travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 459 eura. Više informacija dostupno je na sljedećoj poveznici.