Cooler Master u ponudu dodaje dva nova kućišta i vertikalni nosač grafičke kartice

MasterBox 520 i MasterBox 520 Mesh nova su kućišta u Cooler Masterovoj ponudi, koja dolaze s prednjom pločom od kaljenog stakla ili mrežice

Matej Markovinović petak, 2. rujna 2022. u 11:15
Cooler Master MasterBox 520.
Cooler Master MasterBox 520.

Cooler Master proširio je ovoga tjedna svoju ponudu s tri nova proizvoda. Riječ je o kućištima MasterBox 520 i MasterBox 520 Mesh te nosaču grafičke kartice, Vertical Graphics Card Holder Kit V3.

MasterBox 520 kućište ima prednju ploču napravljenu od kaljenog stakla, dok MasterBox 520 Mesh na prednjoj strani, baš kao i sam naziv nalaže, ima mrežicu. Gornja ploča se u potpunosti može ukloniti, a na bočnim stranama nalaze se ploče od kaljenog stakla za pogled na cjelokupni PC build.

Cooler Master MasterBox 520 Mesh
Cooler Master MasterBox 520 Mesh

Kućišta, inače, imaju tri unaprijed postavljena CF120A RGB ventilatora za hlađenje, kao i uklonjivi nosač filtra za prašinu. Oba modela dolaze u crnoj ili bijeloj boji te se mogu kupiti po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 121 euro.

Treći novitet Cooler Mastera je Vertical Graphics Card Holder Kit V3, koji, kako navode iz tvrtke, omogućuje vertikalnu ugradnju grafičke kartice u gotovo svako ATX i mATX kućište na tržištu. Riječ je o nosaču GPU-a s osvježenim modularnim dizajnom, koje se može podesiti u četiri smjera bez alata.

Iz Cooler Mastera kažu da je ovaj nosač GPU-a za 42 posto izdržljiviji od prethodnog modela te da dolazi s PCIe 4.0 kablom. Vertical Graphics Card Holder Kit V3 dostupan je za kupnju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 69,99 eura.

Više informacija o novim Cooler Masterovim proizvodima, dostupno je na njihovoj službenoj stranici.

Vertical Graphics Card Holder Kit V3.
Vertical Graphics Card Holder Kit V3.