Thermaltake otvorio završno glasanje za CaseMOD natjecanje

Thermaltakeovo CaseMOD natjecanje bliži se kraju, pa je tvrtka pozvala sve da glasaju za omiljena modificirana kućišta. Svaki glasač može osvojiti vrijednu nagradu

Matej Markovinović utorak, 29. studenog 2022. u 14:01

Thermaltake, popularni PC DIY brend za kućišta, hlađenje i računalnu periferiju, otvorio je završno glasanje za prvu sezonu njihovog CaseMOD Invitational 2022. natjecanja, koje je započelo još u srpnju ove godine.

Glasati se može do 2. prosinca 2022. godine za sedam moddera iz raznih dijelova svijeta, koji su za ovo natjecanje modificirali Thermaltakeovo kućište Tower 500. Popis pobjednika objavit će se sljedećeg mjeseca, a prva tri mjesta dobit će novčanu nagradu u iznosu do 15.000 dolara.

Glasanje će se održati na Tt Community forumu, a svaki glasač ima priliku osvojiti vrijedne nagrade, uključujući Thermaltakeovo kućište Tower 500 i TOUGHRAM DDR4 memoriju od 16 GB (8 GB x 2) i 3.600 MHz.

Više informacija o natjecanju, kao i prikaz kućišta koji  su se „dočepali“ finala, dostupno je u videozapisu kojeg je na YouTubeu objavio Thermaltake.