Cooler Master predstavio gejmerski miš za MMO naslove - MM830

Cooler Master je predstavio novi miš za igrače MMO naslova – MM830 kojeg je opremio Avago optičkim senzorom i Omronovim izdržljivim prekidačima

Stjepan Bilić utorak, 12. veljače 2019. u 06:00

Cooler Master je u svoju ponudu igraće periferije dodao novi miš. Riječ je o modelu MM830 koji je posebno dizajniran za igrače MMO naslova.

Miš je opremljen optičkim senzorom Avago PMW3360 kojemu se uz pomoć softvera može podešavati razlučivost između 100 i 24.000 DPI-a. Kako bi izdržao sate i sate digitalne zabave miš je dobio i prekidače tvrtke Omron koji će bez problema izdržati i 20 milijuna pritisaka.

U dijelu predviđenom za odmor palca Cooler Master je ugradio i četiri skrivene tipke (D-Pad) koje je moguće programirati prema želji. Miš je dobio i vlastiti OLED zaslon razlučivosti 96 x 24 točaka, a na kojemu se mogu prikazati različite informacije, poput trenutne glasnoće, brzine miša, razlučivosti, opterećenja procesora, zauzetosti memorije i drugo.

Kao i svaki moderni miš tako i MM830 ima i RGB osvjetljenje. No, isto je za razliku od nekih drugih – diskretno. RGB-om su obojani tek obrisi logoa, kotačić i pokoja linija oko njega. RGB osvjetljenje je podijeljeno u četiri zone i može prikazati do 16,7 milijuna boja.

Dimenzije miša su 82,2 x 130,1 x 43,4 milimetara, a masa 162 grama. Uz miš dolazi i USB kabel dužine 1,8 metara koji je odvojiv i koji ima pozlaćeni konektor. Detaljnije specifikacije dostupne su na službenim internetskim stranicama proizvođača. Po dolasku u trgovine cijena bi mu trebala biti oko 80 USD, odnosno isti toliko eura.