Preslušavanje glasovnih poruka prije slanja od sada moguće na WhatsAppu

Značajka za preslušavanje glasovnih poruka prije slanja postat će dostupna svim iOS, Android, web i desktop WhatsApp korisnicima u sljedećim tjednima

Matej Markovinović srijeda, 15. prosinca 2021. u 13:02

Zamuckivanje, pozadinska buka i neugodne poštapalice, često mogu narušiti kvalitetu glasovne poruke. Iz toga je razloga WhatsApp odlučio dodati novu značajku koja će takve situacije smanjiti na minimum – mogućnost preslušavanja glasovne poruke prije slanja.

„To nisu greške, to je samo proba. Sada možete preslušati svoje glasovne poruke prije nego što pritisnete 'pošalji'“, objavili su iz WhatsAppa na Twitteru uz prigodnu animaciju.

Naime, sudeći prema tvrtkinom Help Centru, opcija za preslušavanje glasovne poruke pojavit će se čim korisnik pritisne tipku za prestanak njenog snimanja. Ako je zadovoljan rezultatom, s lakoćom ju može poslati, a ako je nešto pošlo po zlu, isto ju tako može i obrisati klikom na ikonu kante za smeće.

Foto: WhatsApp/Screenshot
Foto: WhatsApp/Screenshot

WhatsApp ove godine svom silom želi poboljšati iskustvo snimanja i korištenja glasovnih poruka, što upravo dokazuje i vijest o dodavanju mogućnosti njihovog preslušavanja prije slanja. Podsjetimo, portal WABetaInfo još je u rujnu otkrio da tvrtka radi na transkripciji glasovnih poruka, a nedugo nakon toga objavljeno je da će stići i mogućnost pauziranja njihovog snimanja.

Besplatna dostava

Intel

HP 250 G8

Core i5 1135G7,8GB, 512GB SSD, Iris Xe Graphics, 15.6" FHD IPS, Windows 10

5399 kn 5899 kn Kupi


Bežične over-ear BT slušalice

JBL LIVE 500BT

JBL Signature zvuk, handsfree pozivi, 50mm driveri, podrška za Google voice i Amazon Alexa glasovnu asistenciju, Ambient Aware i TalkThru tehnologija, odvojivi kabel s upravljačem i mikrofonom, trajanje baterije 30h, 18–20.000 Hz, 32 ohma.

849 kn 1.149 kn Kupi

BT prijenosni zvučnik s IPX7

MARSHALL EMBERTON BT

True Stereophonic, jedinstveni oblik višesmjernog zvuka Marshalla. 20+ sati prijenosnog vremena reprodukcije. Kombinacija suvremene tehnologije s kultnim Marshallovim dizajnom kako bi pružio snažan zvuk, a zadržao klasičan izgled, 60 Hz - 20 kHz, 20 W.

999 kn 1.299 kn Kupi