Revolut je od sada dostupan i u Huaweijevoj trgovini aplikacija AppGallery

Revolut je povodom lansiranja u AppGallery pripremio posebnu ponudu za korisnike – dva mjeseca besplatnog pristupa Premium razini pretplate

Sandro Vrbanus petak, 17. prosinca 2021. u 21:02

Huaweijeva trgovina mobilnih aplikacija AppGallery je od danas je bogatija za globalno popularnu financijsku aplikaciju Revolut. Ova financijska tehnologija će korisnicima AppGallery trgovine pružiti veći izbor usluga mobilnog bankarstva i omogućiti im bolje upravljanje financijama. U AppGalleryju he od ranije moguće pronaći i važne aplikacije domaćih banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a.

Dva mjeseca Premiuma besplatno

Pristup financijskim uslugama Revoluta omogućen je za 560 milijuna mjesečno aktivnih korisnika trgovine AppGallery, za koje je ova kompanija pripremila i ekskluzivnu ponudu povodom lansiranja. Revolut, naime, korisnicima AppGalleryja pruža besplatan dvomjesečni pristup svojoj Premium pretplati, inače u vrijednosti od 220 kuna. Ponudu je moguće zatražiti od 16. prosinca pa do kraja godine, a dostupna je kako u Hrvatskoj tako i u 25 drugih europskih zemalja.

S više od 16 milijuna korisnika i 500.000 registriranih kompanija, Revolut je jedna od najvećih financijskih tehnologija na svijetu, čije se poslovanje od osnivanja u 2015. godini do sada, proširilo na više od 35 zemalja diljem svijeta.

Mobilno bankarstvo u AppGalleryju

Cilj Huaweija i Revoluta je, kako kažu, omogućiti unaprijeđene financijske usluge, putem jednostavne i pristupačne platforme. Revolut korisnicima pruža uvid u štednju i ulaganja te potpunu kontrolu nad prihodima i rashodima, a tu je i funkcionalnost upravljanja karticama i bankovnim doznakama, viševalutno plaćanje, kao i mogućnost rezerviranja smještaja Revolut Stays, uz do 10% povrata gotovine.

"Oduševljeni smo što svim globalnim korisnicima AppGallery trgovine možemo ponuditi super-aplikaciju s nizom uzbudljivih značajki, kao što je Revolut", rekla je Siri G. Borsum, globalna potpredsjednica financija, vertikalnog ekološkog razvoja i partnerstva, Huawei Business Consumer Groupe.

Sigurnost kao prioritet

Sigurnost korisnika glavni je prioritet Revoluta, čija aplikacija sadrži pouzdane i nagrađivane sigurnosne sustave za suzbijanje prijevara. AppGallery trgovina aplikacijama, također sadrži vlastiti paket sigurnosnih protokola. Revolut je integriran s nekoliko Huaweijevih HMS Core paketa, uključujući one koji su usmjereni na sigurnost korisnika, poput Safety Detect paket, Awareness paket i Identity paket.

Revolutov tim je u svoju aplikaciju također integrirao Push paket, paket za karte i lokaciju, ML paket i Nearby Services paket, kako bi osigurao optimalno iskustvo svim korisnicima Revolut aplikacije putem trgovine AppGallery.